Szerintetek csak a zenélésből tényleg jól meg lehet élni?
Sok olyan embert ismerek,akinek csak a zene van a szeme előtt,de nem tanul semmit,a zenén kívül nem érdekli semmi,mert ő úgy is zenész lesz,és neki nincs szüksége egyéb ismeretekre.
Az én véleményem szerint a zene jó,de csak mint hobbi.Valahogy én munkának nem nevezném.
Mi a véleményetek erről?
Ha valaki TÉNYLEG tehetséges, akkor igen, meg lehet belőle élni. Én tisztességes munkának gondolom, bár annak a kérdését, hogy ki mennyire túlfizetett, nem fogom boncolgatni.
Hozzátenném, hogy Magyarországon viszont nem gondolom. volt az aktívban is, hogy az itt élő színészeknek, zenészeknek mind kell valami mellékes.
Viszont ha valaki nemzetközileg híres lesz, vagy legalább egy nagy országban, akkor nagyon könnyen megél belőle. A közvetetten befolyt összegekből is, később pedig a "tőkével" gazdálkodhat, ha tudatos. Itt megjegyezném, hogy így viszont tényleg nem kell sokszor sok tehetség hozzá, elég csak egy végignézni azt, hogy manapság milyen emberekből lesznek sztárok.
Van egy sorozat a YouTube-on, Privát rocktörténet, magyar zenészek mesélik el a történeteiket, hogy nekik hogy sikerült:
https://www.youtube.com/results?search_query=priv%C3%A1t+roc..
Próbáld meg egy rocksztárnak megmagyarázni, hogy amit csinál az nem munka és nincs benne pénz, valószínűleg kiröhögne vagy ignorálna.
Nehezen kiszámítható (én sem választanám ezt "karrier"nek), pont ezért nem is az olyan racionális embereknek találták ki, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!