Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti kimennétek ausztriába, ha...

Ti kimennétek ausztriába, ha már nem lenne semmi vesztenivalótok?

Figyelt kérdés

Történetem akkor kezdődött mikor leépítés volt elvesztettem munkahelyem ez még nem volt annyira nagyon odavágó.

Az tett be nagyon mikor a svájci frank alapú lakáshitelem odafajult,hogy munkanélküliként nem tudtam a lakást fizetni így lakásomat elvesztettem...

most ott vagyok hogy 1 szobát bérlek hónapok óta...1 szakadt honda civicem van amit úgynézki 400,000-be eladok.

Németül tökéletesen nem ,de hétköznapi beszélgetés szinten tudok.

ezzel a picike tőkével és valamely némettudással nekiindulnátok ennek az új élet lehetőségének?

Én ott tartok ennél már csak jobb lehet.

2013. febr. 25. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha lenne vesztenivalóm akkor is mennék.
2013. febr. 25. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
én így igen, de csak kéne valami kapcsolat, akár Vöröskereszt, vagy mit tudom én mi aki segít adószámot csináltatni, bankszámlaszámot meg ilyesmi, de úgy látom ennél már csak jobb lehet. Sőt, bár nekem van munkám én is szeretnék külföldre menni csak az asszony nem akar, meg ismeretségem sincs.
2013. febr. 25. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:

"..de hétköznapi beszélgetés szinten tudok..."

Na ez pontosan milyen nyelvtudást takar??

2013. febr. 25. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnálom, h így alakult. Én bíztatnálak. Ausztriában alacsony a munkanélküliség, még Németo-ban is nagyobb. Ha nem lesz más, konyhára, vagy valahova biztos felvesznek, aztán majd alakul. Idővel úgyis egyenesbe jössz, és sokkal jobb lesz, int most van.

Viszont ez a 400,000 nem sok kint. ha bérelsz szobát, közlekedsz, eszel, 1-2-3 hónap alatt felemészted.

Legjobb volna, ha már itthonról keresnél munkát, akár egy lehúzós magyar cégen keresztül is, csak legyen fixen valami.

Kitartás!

2013. febr. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!