Ha cukrásznak tanulok és kimegyek Ausztriába dolgozni mennyit fogok kb keresni? : )
Figyelt kérdés
Imádok sütni és új dolgokat kitalálni! Érdemes Ausztriába kimenni? vagy ha nem oda akkor hova éri meg a legjobban, ahol sokat kereshetek? melyik munkák keresnek a legjobban és hol fizetnének meg nagyon jól? : ) komoly válaszokat kérek! köszönöm előre is!2013. jan. 18. 22:19
2/8 A kérdező kommentje:
még nem tudok németül de még csak 16 éves vagyok és most fogok elkezdeni az angol mellett egy másik nyelvet! de nem tudom hogy az olaszt vagy a németet válasszam :/
2013. jan. 18. 23:53
3/8 anonim válasza:
Ha Ausztria a cél, akkor célszerű lenne németül. :-)
4/8 A kérdező kommentje:
Olaszország vagy Ausztria a cél :D és nem tudok dönteni :)
2013. jan. 19. 09:40
5/8 anonim válasza:
Ausztriában a cukrászok kb. 280 000-t keresnek, de persze csak a legjobbak. És igen, a német célszerűbb. Én 14 vagyok, de mivel én is imádok sütni, elhatároztam ,hogy kimegyek külföldre dolgozni.
6/8 anonim válasza:
1500 euró körül simán lehet keresni, nem túl nagy tapasztalattal, attól is függ, hogy milyen típusú a munka, szezon, vagy sima 8 órás.Előbbi esetében nyilván több, szállásért nem fizetsz. De arra felkészülhetsz, hogy bár imádsz sütni, de éjfél körül már annyira nem vicces még egy trüffelt összedobni, főleg nem egy életen át.
7/8 anonim válasza:
mindenképp Ausztria vagy Németország felé orientálódj egy profi cukrász kereshet 2000 eurót is de akár többet mondjuk oda már jó hely kell meg jónak kell lenni de hajrá legyél a legjobb! :) a fizu-megélhetés arány ezekben az országokban a legjobb
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 25. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!