Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A rendőröknek jár egészségpénz...

A rendőröknek jár egészségpénztáros kártya?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy jár?
2013. febr. 23. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha belép egy egészségpénztárba, akkor onnan kap egészségpénztári kártyát.
2013. febr. 23. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondol a kérdező, hogy a munkaadó béren kívüli juttatásként ad-e egészségpénzári hozzájárulást.
2013. febr. 23. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:

A kérdésből ezt elég nehéz így értelmezni :)

Nyilván adhat a munkáltató ilyen jellegű hozzájárulást, de annak is az a feltétele, hogy legyen záradékolt belépési nyilatkozata a kiválasztott egészségpénztárból, és a megjelölt egészségpénztári hozzájárulás (a tagi befizetéssel együtt) elérje a pénztár által meghatározott egységes tagdíj mértékét.

2013. febr. 23. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:

"A kérdésből ezt elég nehéz így értelmezni :) "

Hát nekem sikerült, aztán a kérdező majd megmondja tényleg erre gondolt-e.... :)

2013. febr. 23. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésnek ebben a formában nem sok értelme van, vagyis röviden lehet rá válaszolni. Nem. Azért, mert valaki rendőr, még nem jár neki olyan kártya, amihez egy csomó adminisztrációt el kell végezni. De majd előkerül, és elmondja, hogy mire szeretett volna választ kapni. :)
2013. febr. 23. 21:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Kérdésemre megkaptam a választ.
2013. febr. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!