Végzettségem vegyész. Angolul felsőfokon, olaszul középfokon beszélek.120. 000 forintos kezdőfizetést ajánlanak. Reális ez?
"És te ismered azt a viccet, hogy minimálbéren azok dolgozzanak, akik nem tanultak egyetemen gimnázium után 5 évet?"
Hát te tudod, kedves klrdező..
Még mindig aztmondom hogy örülj neki hogy kapsz egy ilyen munkát legalább. (az én viccem amit írtam, talán nem is vicc;)
De ha nem felel meg, akkor ülj otthon a diplomádon, aztán várj, hátha egyszer megkeresnek valami fantasztikusan jó ajánlattal..
Figyelj, valaki 8 általánossal, meg egy szakmunkással (még érettségije sincs)
Keres 200-300 ezret.. ha jó a szakmájában.
Valaki sok diplomával meg ül otthon. Kinek mi.
Nem olyan szakmaim vannak, aminek csak a neve jó. Keményen dolgoztam azért, hogy megszerezzem őket.
És igaz nem kémikus leszek, de egy jogi szakirany sokat ér! És ezt munka mellett csinálom.
Ja és a pénzügy -számviteli suli is ér valamit... Szerintem
26os valaszoló, de még ez is hülyeség végülis.
Attól hogy diplomája van, nem biztos hogy nagyobb agya van, sőt. Semmi összefüggés :D Diplomás emberek is lehetnek rém buták, mint ahogy az ábra mutatja ;)
Itt max az idő lehet a kérdés!!!!
-Meddig húzom ki havi 120K nélkül???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!