Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lakberendező szakmáról mi a...

Desiree91 kérdése:

Lakberendező szakmáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2013. febr. 21. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Búzás.
2013. febr. 21. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Bővebben? Illetve konkrétan ez magyarul mit jelent?
2013. febr. 21. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Első, az akarta írni, hogy "buz|s". Nekem különösebb véleményem nincs, ill. nem írtad, hogy konkrétan mire lennél kíváncsi (anyagi oldalára vagy magára a munkára). Anyagi oldaláról nem tudok. Valószínűleg a nívós helyeken foglalkoztatott lakberendezők elég nagy összegeket raknak zsebre, itt Magyarországon nincs nagy "kultúrája". Az átlag emberek nem engedhetik meg maguknak, a gazdagabbak pedig ismertebb lakberendezőket fognak nyilván előnyben részesíteni (itt az elegánsabb üzletek berendezésére is gondolok). Magyarán, Magyarországon egy lakberendező nehezen boldogul, egy kezdőnek meg talán semmi esélyéje. Az ilyen modern szakmáknak nyugaton, ill. a fejlődő városokban, országokban van táptalaja.

Nem tapasztalatból írok.

Magához a munkához kreativitás, egyéniség kell. Gondolom ismerned kell a divatot, szokásokat, ill. a régi idők divatjában is jártasnak kell lenned (pl. viktoriánus stílus stb.). Megítélésem szerint ez is azok közé a szakmák közé tartozik mait szeretni kell. Szóval nem elég hozzá a papír, ide egy + kell. Pl. mint a divattervezőhöz is. Természetesen nem mindegy, hogy milyen szinten fordulsz meg a szakmában.

2013. febr. 21. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:
*amit
2013. febr. 21. 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Röviden szólva mézes mázos parasztvakítás. Ebben az országban, semmit nem érnél el ezzel a szakmával, mivel nincs rá piac. Az emberek örülnek, ha a lakásukból nem dobják ki őket, vagy tudják fizetni a hitelt, nem hogy fogadni valakit, aki megmondja, na hogyan is kellene kinéznie ennek a lakásnak. Külföldön talán, akinek annyi a pénze, hogy nem tudja már mire költeni.
2013. febr. 21. 23:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkor az elsőnek üzenem, hogy nő vagyok, úgyhogy a szakma b*zisságával nincs komolyabb problémám :)

Amúgy azért is nem írtam konkrétumokat, mert mindenre kíváncsi vagyok, a szimpla benyomásokra is erről a szakmáról. :) Ezek szerint ha külföldön tanulnám ki ezt a szakmát, ott könnyebben érvényesülnék vele.

Köszönöm a válaszokat, várok még továbbiakat! :)

2013. febr. 22. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!