Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen egy jó önéletrajz,...

Milyen egy jó önéletrajz, vagy mit várnak el a HR-esek? Tényleg ennyire bejön nekik a Gerilla Önéletrajz szisztémája? Volt olyan aki már kipróbálta és tényleg megjött a siker?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 13:22
1 2
 11/19 anonim válasza:
77%
Az első válaszolótól kérdezném, hogy megkaptad már a könyvet? Megérte?
2013. márc. 1. 14:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Megkaptam a könyvet, szerintem hasznos. Elsőre lehet úgy tűnik, hogy ugyan mi újat írhat le benne, de VAN benne meglepően új - legalábbis számomra. Pedig van rutinom az önéletrajz írásban. Remélem segíteni is fog. Ha meg nem, hát fél évig pénzvisszafizetési gari van rá... Azért előbbiben bízom.
2013. márc. 2. 12:50
 13/19 anonim válasza:
77%

Ez azt jelenti, hogy ha féléven belül nem találsz állást, akkor visszaküldheted a könyvet és visszafizetik az árát?

Egyébként mennyi volt, és mit tartalmaz a csomag?

2013. márc. 3. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szó szerint. Ha fél évig nem találsz a módszerrel munkát, visszaküldöd- a postaktget bukod nyilván, ami kb 600Ft ajánlva...A csomag 15e Ft volt. Van benne egy kb 80oldalas könyv, magáról a módszerről, mit hogyan írj meg, nagyon sok jó ötlettel. Van hozzá egy 10 önéletrajzot és 10 kisérőlevelet tartalmazó melléklet, és egy plusz "könyvecske" webes álláskeresési módszerekről. Ez utóbbi "ajándék", ami van, hogy változik.
2013. márc. 4. 18:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Neked miben masabb ez a tanacsado osszeallitas, mint a tobbi? Mit emelnel ki? Miert tetszik a tobbihez kepest?

En a vonaton beleneztem valakijebe, de nem talaltam olyat, ami mas oldalon ne lett volna. Bar biztos, gyorsan atszaladtam volna.

2013. márc. 8. 15:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ami nagy plusz számomra (hangsúlyozom, számomra), hogy hogyan faragd át az eddigi tapasztalatodat egy másik szakmára való jelentkezéshez. A másik, meg hogy sztereotíp mondatok helyett hogyan add el magad, illetve a tudásod úgy, hogy abszolút ne hazudj, de felkeltsd vele az érdeklődést.

Persze lehet, h én vagyok túl szürke, és másnak ez csuklóból megy, dehát én a számok világában élek, nem pedig szövegek publikálásában.

2013. márc. 8. 21:41
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

Hello!

Ugy tudom, amikor a szemelyes tulajdonsagokat kell taglalni, akkor a gerilla mar nem egyszeruen beirja, hogy stresszturo, dinamikus, turelmes stb, hanem mast ir helyettuk, mert ezek mar unalmasak.

Miket ir a gerilla? Hogyan helyettesitsuk?

2013. ápr. 24. 13:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Plusz van a csomaghoz 4 db CD is, illetve ha kérted, akkor angol nyelvű nyomtatott segédlet, ha esetleg angolul szeretnéd írni a CV-t. Én egy teljesen új válaszadó vagyok, nem az első, de én is megvettem a csomagot, szerintem is hasznos (nem állást kerestem, csak jól jöhet, hogy ha esetleg valamikor...). Sőt, most megrendeltem az álláskeresés pszichológiáját (és a 99 álláskeresési tippet), még nem érkezett meg, mivel tegnap küldtem el a rendelést, de majd beszámolok, érdemes-e beruházni rá.
2013. jún. 1. 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Hello, működött a könyv ? :)
2013. dec. 12. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!