A forgatókönyv-írás jól fizető szakma?
Magyarországon még filmgyártásra sincs pénz. Filmek is alig készülnek, úgyhogy felkopna az állad.
Hollywood-ban meg olyan sokan vannak, hogy ott nem könnyű labdába rúgni. Ez kábé olyan, mint bestseller íróvá válni. Keveseknek sikerül.
Engem az érdekelne,ha lenne egy jó ötletem,és esetleg megírnám,akkor kivel kellene felvennem a kapcsolatot ahhoz,hogy hollywood-ba eljusson?
Van olyan magyar ember,aki itthon tartózkodik és kapcsolatai vannak hollywoddal?
Nekem lenne ötletem,viszont semmiképp nem szeretném,hogy magyar filmrendező vagy a magyar filmgyártás foglalkozzon vele,mert nagyobb közönséget szeretnék.Nem feltétlen a pénzkeresés motivál,csak szeretném,ha profik valósítánák meg az én nem mindennapi történetem,úgy érzem megérdemlné a történet,hogy profi megvalósítást kapjon.
A kategória filmdráma lenne.Magyarországon többnyire töketlen vígjátékokat,illetve romantikus maszlagokat gyártanak csak.Mert erre van igény sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!