Az ember így hogy az istenbe találjon munkát ha ilyen idiot munka adók vannak?
ma 10:37
Az hogy hogyan találjak így munkát ha a fele állhírdetés és valóban nem is keresnek senkit.Az ismerős munka szerzésből meg nem kérekmert egyszer megszívtam már úgy.Engem a tudásom miatt és ne az ismerős miatt vegyenek fel.Ez csak itt nálunk jellenző idiot szokás..
HR-es vagyok, de teljesen értetlenül állok a dolog előtt, én soha nem csináltam ilyet. Előfordult, hogy a felsővezetés lefújta egy állás betöltését menet közben, de ilyenkor sűrű elnézéskérések közepette elmagyaráztam a jelöltnek, hogy mi is történt valójában. Nem értem ezt az inkorrekt magatartást, amivel találkoztál.
Ha megvan az ismerős egy pozícióra, akkor általában már nem is keresnek. Semmi nem kényszeríti a munkaadókat, hogy meghirdessenek egy állást, ha van belső vagy egyéb más jelentkező. A HR-esek nem töltenek felesleges időt önéletrajzok olvasására, interjúztatásra, ha nem keresnek senkit, ezt tapasztalatból mondom. Erre nincs idő!
Valószínűleg komolytalan cégeknél próbálkoztál... Sajnálom... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!