CNC esztergályos? Mennyire keres jól beföldön, illetve külföldön? Megéri kitanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
18 éves vagyok, most fogok végezni a középiskolában. A tanulmányi eredményeim nem a legjobbak, nem megyek tovább egyetemre. Meg a családi körülményeim sem olyanok, hogy tudnák fizetni a kolit, stb.
Békéscsabán lakom és a rokonaim sokat mondták, hogy ez a CNC esztergályos szakma jól fizet és ilyet is szeretnék.
Azt szeretném megtudni, hogy Békéscsabán van-e lehetőségem ilyet tanulni? És tényleg annyira jól keres itt, illetve külföldön ? Neten utána néztem és 200 ezer nettó fizetést ír Magyarországon. Ez igaz?
2013. febr. 12. 18:51
1/3 anonim válasza:
Magyarországon nem keresik agyon magukat,de azért 120-150 HUF nettóban meg lehet,csak tudj elhelyezkedni.Nekem is megvan a CNC-s papírom,de fél év után még mindig nem tudtam vele elhelyezkedni.Eredetileg gépgyártástechnológiai technikus vagyok,és hát azzal se sokra megyek.Külföldön pedig(ahogy nézegettem) olyan 1500Eurótól indulnak a CNC-s fizetések,szóval még mindig jobbak mint Mo-n.
2/3 anonim válasza:
Külföldön nyelv+2-3 év gyakorlat szükséges.
3/3 anonim válasza:
MO-ra is kell 2-3 év gyakorlat ha nem csak zöldgombot akarsz nyomkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!