Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » CNC esztergályos szakmát...

CNC esztergályos szakmát télleg megéri tanulni, mindenki mást mond?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert olvastam sok kommentet és most akkor mi az igaz?! Valaki pozitívat ír, hogy könnyű elhelyezkedni jól fizet (200ezer a kezdő fizetés) mások meg nem éri meg mert ismeretség kell hozzá nem jól fizet(90-100e.) stb... miért van ekkora külömbség?
2013. febr. 5. 02:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Itthon szerintem nehéz, már nem olyan keresett szakma mint régen, külföldön viszont még jó szakma.
2013. febr. 5. 07:38
 2/3 anonim ***** válasza:
November közepén végeztem CNC forgácsoló OKJ-s képzést.Azóta sem találok munkát,mert mindenhová 2-3 év gyakorlatot kérnek.Találtam 3-4 helyet ahová kezdőket is felvesznek,de a jelentkezési lapomra vissza sem reagáltak.Pedig minimálbérért is dolgoznék csakhogy gyakorlatot szerezzek.Sehol sincs ismerősöm,hogy betudjon vinni egy céghez dolgozni.Külföldre csak gyakorlattal rendelkezőket keresnek.
2013. febr. 5. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is el akartam végezni egy CNC-s tanfolyamot. Aztán egy ismerős aki már régen a szakmában van, lebeszélt róla.

Mindenképp külföldre szerettem volna menni. Azt mondta már csak 2-3 év tapasztalattal lehet elhelyezkedni kint, mert az utóbbi években sok öreg motoros kiment.

Úgyhogy én lemondtam róla. De legyen szerencséd!

2013. febr. 5. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!