Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék 18 éves koromtól...

Hogyan tudnék 18 éves koromtól a saját lábamra állni?

Figyelt kérdés
önállósulni szeretnék, el szeretnék szaladni a családomtól pénzügyileg.Nagyon sokat tettek értem de ez így nem mehet tovább külön szeretnék költözni(koleszra gondoltam) és vmiféle munkát szeretnék találni, lehetőleg olyat amit egyetem mellett is lehet végezni.Jelenleg 11edikes vok azaz 2014 szept/októberétől szeretnék végleg a saját lábaimra állni
2013. febr. 11. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű. Diákmunkát keres nyáron és spórolj sokat.
2013. febr. 11. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:
és valami olyan állás ami az egyetem mellett sem jelent problémát?
2013. febr. 11. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Rendes állást csak akkor tudsz vállalni suli mellett ha nem nappalira hanem levelezősre mész, de akkor semmi ösztöndíj nem jár.
2013. febr. 11. 18:33
 4/4 anonim ***** válasza:

A hozzáállásod dícséretes. Az a tapasztalatom, hogy aki nagyon akarja, annak sikerül minden. Suli mellett nehéz dolgozni, vagy fordítva, de nem lehetetlen. Nálunk a cégnél gyakran megfordulnak főiskolások, akik besegítenek. Jönnek, amikor tudnak, és órabért kapnak a Meló-Diáktól. Lehet, ez nem nagy összeg, de nappalis hallgatói jogviszony mellett nem dolgozhatsz másképp, azt hiszem.

Másik alternatíva az esti vagy levelező, akkor már sokkal mobilabb vagy munka szempontjából. Én a másoddiplomámat így végeztem, munka mellett. Elmentem egy recepciósi állásba, ahol volt időm még tanulni is.

2013. febr. 13. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!