Csoportos interjúra megyek a Promodhoz. Mire számíthatok mik lesznek a szempontok, feladatok a kiválasztás során? Esetleg valakinek saját tapasztalat?
Én egyszer voltam egy cégnél csoportos interjún. Mondjuk rajtam kívül mindenki diplomás volt, mégis beválogattak a legjobb 10-be, a 60 emberből :D
A lényeg, hogy elegáns légy, de ne kihívó.
Tehát ne farmerba menj.
Aki az interjút tartja, azzal keresd a szemkontaktust, és, ami a legfontosabb: biztos lesz olyan, hogy egyenként akar majd beszélni veletek. Megkérdezi ki akar az első lenni. Jelentkezz! Ez egy bátorság teszt.
Valamint lesz ilyen kérdés, mi az a 3 dolog, amit el tudsz magadról mondani.
Itt főleg szimpátia alapján választanak. Ha kérdeznek válaszolj, de ne feleslegesen. Csak a lényeget.
És mosolyogj sokat!
Sok sikert!
Pozitív hozzáállást vigyél magaddal. Ne lássák, hogy görcsösen akarod az állást, de ne is tűnj érdektelennek.
- biztosan lesz személyes beszélgetés, ahol megkérdezik, hogy miért szeretnél ott dolgozni, mit tudsz a cégről, mivel tudnál hozzátenni a céghez, ha téged választanak
- soroltathatnak veled jó és rossz tulajdonságokat is
- szituációs gyakorlat is lehet, hogy megnézzék, hogy mennyire tudsz kedves lenni a vevőkkel, mennyire jó a stressztűrő képességed.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!