Mit csinál egy Account Manager?
Account = ügyfél. Manager = menedzselgeti.
Tehát ügyfelekkel csinálsz valamit, ami a cég és részleg profiljába illik.
Jó eséllyel marketinges sz@rság, el kell adni bizbaszokat nagyon drágán, hogy kapj utána egy 100ast.
Telefonos értékesítő szépített megnevezése. Én mindig gyanúval kezelem, ha "csak úgy" megkeresnek valahonnan.
Csak emlékeznél rá, ha Te jelentkeztél volna erre a munkára (mert akkor nyilván az álláshirdetésben szerepelne mire keresnek embert). Elmész, meghallgatod mit akarnak és ha baromság, akkor megköszönöd a lehetőséget és nemet mondasz.
90% hogy egy forexes cég, üzenetben megírhatom melyik, itt nem lenne elegáns. Értékesítened kell majd, vagyis rávenned ügyfeleket arra hogy nyissanak ennek a bizonyos cégnek a platformján forexes számlát. Nekem kb. 1 hónapig tartott míg eljutottam a "második körig" ami egy oktatás volt. Egyetlen egy szimpatikus része volt: nem kell a saját ismerőseidet felkutatni. Ja és az első pár hétben (3.-4.-5. ha jól emlékszem) kapsz egy heti minimális összeget is tőlük ami mondjuk kajára elég.
Többit szívesen megírom üzenetben. Ja és arra is számíts hogy ellepnek egy másik forexes cég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!