Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megosztaná velem az a pozitív...

Fla Von kérdése:

Megosztaná velem az a pozitív tapasztalatait, aki jó véleménnyel van az MLM-ről, vagy esetleg nincs bent egyikben sem, de mégis érdeklődik?! (Negatív, vagy leszólás NEM érdekel)

Figyelt kérdés

2013. febr. 11. 15:14
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

"Ezeket a litániákat ember nem olvassa végig, én sem."

Igen, ezt gondoltam. Ezért írtam, hogy "Kicsit úgy tűnik, neked szemellenződ van, és nem vagy képes befogadni az új információkat." Most megerősítettél ebben.

"Az viszont biztos hogy az MLM azokat a balekokat vonzza, akik nem értenek semmihez"

Hát, engem is vonz. Lehet, hogy baleknek tartasz, mindenesetre viszonylag fiatal koromra lett önerőből tehermentes családi házam, családom, rendezett kapcsolataim. Nem, nem MLM-ből... Hagyományos munkahelyből, majd hagyományos vállalkozásból. Végeztem gépészmérnökként a BMGE-n, nyertem ösztöndíjat, így egy évet külföldön csináltam ebből, közben jártam műszaki informatikára a SZIE-re, meg jogra a Pázmányra.

Aztán mára inkább nem kell se a "jól fizető" munkahely, se a hagyományos vállalkozás. Fel is adtam mindegyiket. Mára az MLM vonz. De nem, nem vagyok balek. És értek elég sok jól fizető dologhoz. Életem legjövedelmezőbb tulajdonsága viszont, hogy megtanultam különbséget tenni az okosak és a hangosak között. Te hangos vagy.

2014. szept. 8. 17:20
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Oké, legyek én a szemellenzős hangos. Te meg a gépész/informatikus/jogász, aki MLM-ből él. Aztán majd visszatérünk pár év után, miből élsz éppen.
2014. szept. 8. 19:44
 23/42 anonim ***** válasza:
Nekem tök mindegy... Pár évvel ezelőtt is ez volt a helyzet. Nézz vissza régi kérdéseket ebben a témában. Szerintem megtalálsz.. :) 20 éve is voltak szemellenzős hangosok, 10 éve is, pár éve is, most is vannak, és várhatóan a jövőben is mindig lesznek. Ez semmin nem változtat... Csak most pár évre letudtad, nem kell szembesülnöd azzal, hogy nincs igazad.. Nyugodtan gondolhatod, hogy de majd igazad LESZ.. ;)
2014. szept. 8. 19:52
 24/42 anonim ***** válasza:
85%

Küldtem itt üzenetet pár embernek, foglalkozik-e még MLM-mel. Kár hogy egy se írt vissza.

Engem nem tudsz megvezetni. Saját környezetemben látom, kik MLM-eznek. Annyit mondok nem a gépész-infós-jogászok. Hanem az állandóan csóró, semmihez nem értő, de annál inkább légvárakat építő balf... akarom mondani ismerősök. Biztosan te vagy a szuperkivétel. Ám legyen. Anonim fórumon meglepően sok a kivétel mindig.

2014. szept. 8. 19:55
 25/42 anonim ***** válasza:
Ember 3 szakmám van.:) Halál komolyan.Jelenlegi fizetésemből elég jól megélünk.De,kipróbáltunk valami újat,bevált.Mi ezzel a gondod? Még nem keresek annyit vele,mint a jelenlegi foglalkozásommal,de már közelít. Te mit teszel azért hogy több legyen? Bejársz túlórázni? Igen,abban egyetértek,hogy az mlm-ben is vannak gagyik. Pl: az avont sosem csinálnám. De ezek a termékeket,amiket jelenleg használok,bármikor összehasonlítom,bármelyik boltban kapható termékkel,hatékonyságban is,és ár/érték arányban is. Írj rám egy privit, és találkozzunk valahol,és kipróbáljuk. Én viszem az én termékeimet,te hozd azokat,amiket te használsz. Akkor kiderül,hogy ki is a balek.:) Állok elébed bármikor. Van merszed hozzá? Vagy csak itt téped a szádat?
2014. szept. 8. 20:27
 26/42 anonim ***** válasza:
Dr. Walter Rózsa jogász, volt bíró, Rubin, Tóth Árpád volt pincér, Alapítói Gyémánt, Némethné Nagy Irénke pedagógus ügyvezető gyémánt. Dr Walter Magdolna orvos, Rubin, Szekeres Károly hentes smaragd minősítést értek el. Sorolhatnám a példákat mindenféle társadalmi csoportból.
2014. szept. 9. 08:00
 27/42 anonim ***** válasza:
Ja még annyit hozzáfűznék,hogy tudtommal ők mind szkeptikusak voltak. De sorolhatnám még a példákat,de minek. Én magamból indulok ki.És nekem fröcsöghet bárki,bármit. Egyébként nálunk nagyon sokan vannak,akik nem építenek hálózatot,csak a termékeket szeretnék elérni kedvezményes áron,mert tudják,hogy a boltban ezt a minőséget vagy nem kapják meg,vagy horror áron. Velük mi a helyzet?Ők is lúzerek?
2014. szept. 9. 08:54
 28/42 anonim ***** válasza:

"Saját környezetemben látom, kik MLM-eznek."

Érdekes környezeted lehet. Mármint hogy vannak közülük olyanok, akik MLM-eznek. Azért érdekes ez, mert én gyakorlatilag akárhány emberrel beszélek, egy sem ismer senkit, aki MLMezne... Mármint aki építene hálózatot.

De tudod, mit?!? Írd már meg nekik, hogy én adok nekik MLM-es oktatóanyagokat ingyen. Biztos érdekli őket. Aztán üzenetben írd meg nekem az elérhetőségüket, hogy el tudjam nekik küldeni. Kíváncsi vagyok, _valójában_ hány ember foglalkozik MLM-mel a környezetedből... Vagy megint csak a szád volt nagy...

Ezt amúgy tegnap olvastam, és rád gondoltam..

"Minden bolond tud kritizálni, ítélkezni és panaszkodni. És a legtöbb meg is teszi." - Dale Carnegie

Kívánom, hogy találj az életben tartalmasabb elfoglaltságot, mint valami ellen kampányolni.. :) Próbálj meg valamiÉRT! ;)

2014. szept. 9. 10:27
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Elég szánalmas itt a nagy agresszióba átcsapó mentegetőzés. Mitől féltek? Érveljetek, ne engem szidjatok. Mint írtam az idő mindenre választ ad. Nyilván nem fogunk 10 év múlva újra itt csetelni erről, de majd jusson eszetekbe, hogy valamikor MLM-eztetek is. Én ugyanazt fogom csinálni, mint most. Ti nem.

Igazából nem kell kampányolnom ellene. Normális ember ha meghallja hogy MLM-rendszerben "működik" valami, akkor menekül onnan, mert az nem működik. És mindig lesznek bepalizott marhák, (kétségbeesettek, vagy csak szimplán buták) akik "építik a hálózatot".

Kicsit olyan mint az ezotéria, meg a természetgyógyászat, hogy sajnálom azt, aki elkezdi csinálni, meg hinni benne, mert ezerszer kijárt út, aminek totális bukás a vége. Oké, az MLM-ben végülis nem öltök meg senkit, ez jó pont, csak kihasználjátok, elveszitek az idejét, az életét aprópénzért. Igen, Joe MacIntosh, a gyémántfokozatú atyaúristen másodpercenként dollártricsiliárdokat keres. Tudom. Ez a beetető. De, Te, aki csinálni fogod, ha már minden ismerős előtt lejárattad magad, talán összejön 40.000 Ft. És, Janikám, akkor jövő hónaptól egyéni vállalkozóiba kéne csinálnod. Életeket lehet tönkretenni ilyenekkel.

Valaki írt is privátban, hogy találkozzunk és olyan termékeket mutat, hogy leveri az én termékeimet, és majd meglátjuk. Hát ez jó. Pont ez a buktatója az egésznek. Leülünk a Mom-ban és parfümöket fogsz fújni hogy, de ez jobb? Vagy egy koszfoltot hogy kihoz ez a csodaszer? Mert nyilván nem benzint adsz 150-ért. És itt az egész buktája, hogy ez baromira kínos az embereknek. Irtóznak ettől. És ettől sikertelen az egész.

De látom, valakinél már vallásos szintig elmegy ez az MLM, ezért írtam hogy majd visszatérünk pár év múlva, és megnézzük, mit csinálsz éppen. Mert MLM-ezni nem fogsz, az hétszáz.

2014. szept. 9. 11:59
 30/42 anonim ***** válasza:

"ezért írtam hogy majd visszatérünk pár év múlva, és megnézzük, mit csinálsz éppen. Mert MLM-ezni nem fogsz, az hétszáz"

Annak mit mondasz, aki pár éve mondta ugyanezt, és most, hogy visszatérünk rá, csalódottan veszi tudomásul, hogy "basszus, az MLM tényleg működik"?

Te ugyanez vagy pár évre rá. Pár év múlva mit fogsz mondani?

Hogy OK, tényleg neked lett igazad, de majd nézzük meg újabb pár év múlva? :)

Hidd el, aki MLM-et épít, milliószor hallotta már ezt a pár bemagolt maszlagot, amit előadsz... Megtanulta figyelmen kívül hagyni, és prosperál... Annyira profin elő tudod adni, hogy mi miért nem működik, csak azt hagyod figyelmen kívül, hogy közben meg működik. Ugyanilyen elszántan bizonygathatnád, hogy a Föld pedig lapos. Pont ugyanennyire tűnnél ostobának. Vagytok páran, akik szentül meg vagytok győződve, hogy igazatok van, aki mást mond, meg is égetnétek. De mindannyian ugyanazt a szemellenzőt viselitek, és az ego-problémátok miatt meg sem hallgatjátok, el sem olvassátok a "litániát". Egyszerűen nem érdekel az igazság, ha az azt eredményezi, hogy összedől a világképetek. Fejlődésre képtelenek vagytok. Ez persze nem baj, mondtam, minket nem érdekel. Engem nem hatsz meg. Addig van arany életünk, amíg van a te fajtád, és befolyásolni tudja a közvélemény egy részét. Ha egyértelmű lenne, hogy nincs igazatok, eltűnne az előnyünk, nem tudnánk újat mondani az embereknek, nem csatlakoznának hozzánk. Úgyhogy kérlek maradj még! Téged sajnáltalak, amiért fafejű vagy, de ha nem lehet rajtad segíteni, te még mindig tudsz segíteni rajtunk. Köszönjük! ;)

Szóval azon még gondolkozz el, hogy mit mondanál annak, akinek tényleg bejön? Aki tényleg emberek százainak, ezreinek változtatja meg pozitív irányban az életét? Lehet, hogy a saját gyereked lesz ilyen. Szívből remélem. Akkor mit mondasz majd neki? Megmutatod, 2014-ben milyen ostobaságot írtál az MLM-ről? Vagy megpróbálod eltitkolni előle? :)

2014. szept. 9. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!