Aki találkozott ilyennel kérem olvassa el a kérdésem?
Azt jól értem, hogy a párod kapott fizetést, de a Te bankszámlaszámodat adtátok meg? Mert akkor lehet, hogy a cég a párod nevére, a Te számládra utalt és a bank nem teljesítette, mert nem ahhoz a névhez tartozik a számla. A másik ötlet, hogy még nem utaltak. Még csak 8.-a van, mikor kell megkapnia a pénzt? Attól, hogy van bérpapír még nem biztos, hogy utaltak is.
Ezek csak egy tippek. Szerintem itt senki nem fogja tudni megmondani. A párodnak meg kellene kérdezni a munkahelyén.
Én kezdeteben még az itthoni forintszámlára kértem, közben váltottam devizára másik banknál. Elküldtem a banki adatokat, de 2 hónapig próbálták a régire utalni,ami már megszűnt.
A bérpapíron igaz nekem svájci és ciprusi van, de rajta van a bankszámlaszám is, nem csak 1-esek.egyébként bérpapírt valóban aznap kapjuk, amikor már jön a pénz általában 1-5-e között.
Érdeklődjetek a HR-nél. Lehet ott van valami gubanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!