Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő sofőrként munka?

Kezdő sofőrként munka?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, nyáron lett meg a jogsim. Imádok vezetni, és szeretnék minél többet tapasztalni ezen a téren.

Szeptembertől logisztikát fogok tanulni esti tagozaton, ez se véletlen.

Milyen típusú állásokat keressek? Amit nő is végezhet, kevés tapasztalattal.. Suli mellé is jó lenne egy ilyen munka majd.

Láttam olyat, hogy a hozzánk közeli boltba, NŐK személyautóval, minden féle minta termékeket hoztak(általában italokat). Behozták a boltba, megkérdezték, hogy az előző adagra volt-e panasz.. stb. Meg volt aki újságokat, dohányárut szállított. Az ilyen tetszene. Persze,gondolom van adminisztratív része is a munkakörnek, de a felsőfokú informatikai végzettségemmel talán nem okozna nagy gondot.

Tudom, hogy a karrier, fizetés témakör megfelelőbb lett volna a kérdésnek, de direkt ide írtam, talán itt több a sofőri tapasztalat.:)

Bocsi a kisregény miatt.

A válaszokat előre is köszönöm!:)

2013. febr. 2. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mikor italnagykerben dolgoztam, ott is voltak ilyen női értékesítők.

Saját kocsival minden további nélkül csinálhatod, ha találsz ilyen céget, de friss jogsisként senki nem fog autót adni alád, teljesen jogosan.

2013. febr. 2. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2 és fél éves B-s jogsim van, fiú vagyok, 23 éves, de nem találok állást, nem vesznek fel sehova. Friss jogsival meg pláne semmi esély az égvilágon.
2013. febr. 2. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

B kategóriával nem nagyon lehet sofőr állást találni, ezt a munkaügyibe mondták. Amúgy is majdnem mindenkinek van B jogsija tehát tudnak válogatni a munkáltatók. Tedd le a C+E meg D-t. De ezek GKI-val fél millió forintba kerülnek.

Nekem 3 éve van B jogsim, van érettségim, festő a szakmám és nem találok munkát.

2013. febr. 2. 20:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat! Sejtettem.. Gondolom ha lenne ismeros a szakmaban, meg lenne is eselyem, de igy..

Tervezem a C+E kategoriat. 3-4 eves tervben benne van. :D

Meg1szer koszi a valaszokat. A munka keresoknek meg sok sikert. ;)

2013. febr. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!