Hogy meneküljek meg a kirúgástól?
Egy hónapja vagyok egy cégnél, php/html programozó. Sajnos megkaptam, hogy többet kéne teljesíteni, önállóbban, különben ajtót mutatnak.
A probléma, hogy ez lenne a 2. ilyen eset, és nem tudom, hogy oldjam meg. Igazából nemis programozok, hanem mások által összegányolt rendszereken kell javítani, ráncfelvarrni.
Sajnos, és ez most igaz mind a két helyre: a nagyfőnök nem ért a programozáshoz, a szobafőnök türelmetlen, idegbeteg. Nincs letisztulva semmi: tessék, itt az oldal, ide kéne ez az, aztán boldoguljak, ahogy tudok. Kérdezni már nem merek, mert mi van, ha feljegyzi azt, mint rossz ponton.
Persze a hiba tudom, hogy az én gépezetemben van, de hogyan legyen valaki "kész" programozó, hogyha állandóan az van, hogy bedobnak a mélyvízbe, a mérce a sok éve ott dolgozó szobafőnökhöz van behúzva, aztán boldogulj ahogy tudsz?
Hiába foglalkozok ezzel évek óta, nem ezen múlik...
Ohh,na miért vágtak ki?
Akkor no para,lehet hülyék voltak.Az új helyed milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!