Hogyan lehet egy önéletrajzban a több éves kihagyást és gyerekeket feltünteni?
Figyelt kérdés
Miután lediplomáztam,egy darabig nem kaptam állást,majd egy közeli rokonom egész napos ellátásra szorult,amit nekem kellett megoldanom. Aztán teherbe estem,majd úgy döntöttünk,hogy mivel még nem dolgoztam,de szeretnénk másik gyereket is,ezért gyorsan bevállaljuk a másodikat is,ezzel "letudva" ezen részt az életünkben,hogy aztán gőzerővel dolgozhassak. Itthon művelem a kertet,nincsenek nagy igényeim,bárhová elmegyek dolgozni,bármit megcsinálok ami tisztességes. Tudnék is hová pályázni,de hogyan lehet megírni egy önéletrajzot,ha gyakorlatilag soha nem dolgoztam (diákmunka egyetem alatt) és van két gyermekem?2013. jan. 28. 09:55
1/2 anonim válasza:
Jó kérdés. Én is így vagyok. Sajna a mai karierista világban le vagyunk nézve...
2/2 anonim válasza:
Van olyan önéletrajztípus, ami nem kronologikus.
Szakmai tapasztalathoz én beírnám a diploma megszerzése előtt, az egyetemi előadások és szemináriumok keretében végzett szakmai tevékenységet (nálam pl. interjúk készítése, adatelemzés), illetve a hasznos képességekre helyezném a hangsúlyt (prezentációs készség, nyelvtudás, precizitás, nagyfokú munkabírás stb.)
+ egy-két érdekesebb szabadidős tevékenység, hobbi, ami megragadhatja a HR-es figyelmét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!