Erről mi a véleményetek? : Egy kínai ruházati üzletben
dolgozom,80. 000 Ft-ért munkaidő : H-P: 9:30-18:30ig
szombaton 9-14ig többi lent
Figyelt kérdés
papiron persze nem ez áll ott 2 nap pihenőnap felvan tüntetve oké h többet is kapok mint amennyi járna, na de azért kérem szépen…… nem ülhetek le, nincs ebéd szünet állva eszek mindig. Ezért fel lehetne e jelenteni? Hol lehet ezt elintézni, hogyan tudnám bizonyítani a dolgokat ha papiron más van…egyáltalán lenne e értelme?
Persze tudom h sok munka még lehet rosszabb is, más lehet cserélne velem, de én már nehezen bírom, kollégámmal sem igazán jövök ki , teljesen más mint én, ő pitizik(ny*l) a kínainak na ezt utálom a legjobban az ilyen viselkedést, nem lehetne vele megbeszélni, hogy figyu álljunk ki magunkért pff.
na akkor most válaszolok mind a három legutóbbi válaszadó "magyar?" honfitársamnak.valószínűleg ti mind fizikai munkások vagytok:D vagy csak egy irodában meresztitek a seggeteket ha nem akkor elnézést kérek.nem 200 000 forintos fizetésre vágyom te elmebeteg úgy látszik nem tudsz normális hangnemben válaszolni mindegy ez csak téged minősít.képzeld el van szakmám.De kitörölhetem a seggem vele,sajnos."nem tetszik el lehet menni"mintha a gyurcsányt hallanám úgy gondolom nem nekem kéne elmennem meg kilépnem hanem normális fizetést kéne teremteni minden dolgozó embernek.És az a kedves válaszadó aki azt írta hogy öntelt vagyok és hisztis valószínűleg egy mentalista hogy egy levélből így kitalálta hogy milyen vagyok vagy csak nagyon buta vagy.azt hiszem nem fogok rátok pazarolni több időt és levelet.amúgy ami titeket illet rátok teljesen jellemző amit egyszer a HOFI mondott hogy magyar ember nem találja a helyét ha nem szaros a szája szóval így tovább gratula nektek legyetek szolgák a saját hazátokban csókollak titeket.Normálisan úgy látszik nem lehet veletek kommunikálni.Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten,na ezek után biztosan megint öntelt leszek nektek"barátaim".
2013. jan. 27. 22:43
12/20 anonim válasza:
Ha nem találod elég jónak az állásokat, amiket kapsz, akkor képezd tovább magad.
Középfokon mára meg lehet tanulni bármelyik latin betűs európai gyökerű világnyelvet az internet és néhány párezer forintos tankönyv segítségével.
Vannak már 1-2 éves tanfolyamok is, amik piacképes képesítést nyújtanak és ha az ezután kapott fizetéseddel sem leszel elégedett, akkor főiskolára is beiratkozhatsz mellé.
2013. jan. 27. 22:50
13/20 A kérdező kommentje:
na végre egy normális válaszadó ember is van itt köszönöm a válaszod:)
ja amúgy üzenem annak az illetőnek aki a végzettségemet firtatta hogy a végzettség mint láthatod két t-vel íródik szóval no komment:D
2013. jan. 27. 22:54
14/20 anonim válasza:
Nevetek rajtad:) Fogadok csak érettségid van és mégis azt akarod, hogy tiéd legyen a világ. Hát ezt rendesen benézted.
2013. jan. 27. 23:06
15/20 A kérdező kommentje:
van szakmám meg egy érettségim neked viszont eszed nincs nem a világ kell nekem olvasd el még egyszer amit írtam gratulálok a flegma stílusodhoz,ha a kis emberek nem dolgoznának akkor a diplomás nagyokosok nem kapnának magas fizetést nem lenne aki kitermelje a jó kis fizetésüket és éhen halnának ugyanis azt sem tudják mi az hogy nagybetűs munka.nevess rajtam nyugodtan ha tudod hogy egyáltalán min nevetsz
2013. jan. 27. 23:13
16/20 anonim válasza:
Én tudom. 4 évig tanultam a Műszaki egyetem egyik mérnöki karán, ahol nem hiszem, hogy az első féléven átmennél. És érdekes, hogy te hiszed magadról azt, hogy sokat dolgozol. A feladatod annyi, hogy adod a megvásárolt a ruhákat. Míg egy mérnök, orvos, informatikus csak zsebeli a pénz? Ja és mégvalami: Tök logikus, hogy te megkeresel 80.000-et, az orvosok pedig max 20.000-el keresnek többet holott ők több évig keményen tanultak érte.
2013. jan. 27. 23:19
17/20 anonim válasza:
A kinaiaknál az, hogy a munkaidő reggel 9-től este 9-10ig tart és hétvégén is dolgoznak teljesen normális dolog. Kínában egy átlag kínainak a hivatalos ünnepeken kívül 3 nap szabadsága van, nem ritka ahol 2 hetente 1 nap a pihenőnap, mindez 800-1500 jüanért (most 35Ft köröl van a jüan). Amúgy lusta és motiválatlan nép, aki ráadásul nagyarcú a semmire. Gazdagság ? Sok kínai nagyvárosban a lakásárak 80-100 milliónál kezdődnek forintosítva és van akinek ilyenből 20-50 is van. Aki magyarországra megy innen üzletelni, az már kínában is tehetős, vagy pedig az egész család dobta össze a pénzt, hogy ki tudjanak menni.
2013. febr. 20. 08:00
18/20 anonim válasza:
Én most kezdetem el dolgozni egy kínai boltban...nálunk még wc sincs...Egyébként kérdező ott dolgozol még?Be vagy jelentve?
2013. júl. 2. 05:52
19/20 blackness válasza:
Szia Kedves Kérdező :) Én teljes mértékben átérzem amiről beszélsz, mert vannak tapasztalataim. És hidd el nekem, hogy nem ez a legdühítőbb, amit itt leírtál, hanem pl az, hogy még beszélni se tud, aztán ő ideges ha nem érted. Leülni valóban nem lehet (mondjuk nem is azért fizet :D, de azért valami ebédidő lehetne) Azzal egyetértek, amit itt már más is irt, hogy mindenképp tanulj valamit amig még teheted, mert az reményt ad valami jobbra, és többre, és szerintem hagyd ott ezt a munkát, mert az nagyon rossz, ha az az ember egyetlen esélye hogy egy olyan helyen dolgozzon éveket, amit ki nem állhat
2015. okt. 1. 23:26
20/20 anonim válasza:
Tisztelt kérdező!
Én a mai napon sétáltam ki szépen a drága kínai üzletből, mert nem volt elég az, hogy nem lehetett egy percre sem leülni, nincs ebéd, hanem eltűrtem a rágalmakat is. Ezt nem kínaitól, hanem magyar vezette. Úgyhogy gyere el onnan. Ha még ott vagy... nem vesztesz semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!