Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Erről mi a véleményetek? :...

Erről mi a véleményetek? : Egy kínai ruházati üzletben dolgozom,80. 000 Ft-ért munkaidő : H-P: 9:30-18:30ig szombaton 9-14ig többi lent

Figyelt kérdés

papiron persze nem ez áll ott 2 nap pihenőnap felvan tüntetve oké h többet is kapok mint amennyi járna, na de azért kérem szépen…… nem ülhetek le, nincs ebéd szünet állva eszek mindig. Ezért fel lehetne e jelenteni? Hol lehet ezt elintézni, hogyan tudnám bizonyítani a dolgokat ha papiron más van…egyáltalán lenne e értelme?

Persze tudom h sok munka még lehet rosszabb is, más lehet cserélne velem, de én már nehezen bírom, kollégámmal sem igazán jövök ki , teljesen más mint én, ő pitizik(ny*l) a kínainak na ezt utálom a legjobban az ilyen viselkedést, nem lehetne vele megbeszélni, hogy figyu álljunk ki magunkért pff.

2013. jan. 27. 19:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Akkor gyere el, ha nem tetszik.
2013. jan. 27. 19:34
 2/20 anonim ***** válasza:
36%
Fel lehet jelenteni persze, de akkor kínaiaknál többet nem fogsz állást kapni, plusz félhetsz a kínai maffiától.
2013. jan. 27. 19:43
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez közel sem mondható tragikus munkakörülménynek. Biztos feldobhatod őket valahol,de akkor meg állásod nem lesz..

Persze szar,de ez van .. van aki ugyanennyi munkáért még kevesebb pénzt kap.

2013. jan. 27. 20:03
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen átlagos
2013. jan. 27. 20:06
 5/20 A kérdező kommentje:

Ilyen mentalitással ez egy halálra ítélt nép !!! Magyarországot mesterséges kómában tartják és még a nép is alszik (egyedül meg senki nem fog semmit tenni) ! lehet én is beletörődöm, próbálok közben mást keresni :(

Kínai maffia ?:D

2013. jan. 27. 20:13
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
De most mit akarsz velük? Ha nem tetszik gyere el. Olyan értelemben nem ártottak semmit, hogy amint bárki szembesül ezzel, megteheti hogy eljön tőlük és kész.
2013. jan. 27. 20:16
 7/20 A kérdező kommentje:

Semmit csak kíváncsi vagyok mit érnék el azzal ha feljelenteném. ez is róluk szól : http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..

Szerintem hálát kéne adniuk azért hogy itt nem halnak éhen és meggazdagodnak, ehhez képest ez a munkafelfogás szörnyű, ők meg egy rohadt lusta nép senki ne higyje azt h szorgosak... koszosak és büdösek.Annyira koszosak csak, hogy patkányt láttam egyszer

2013. jan. 27. 20:28
 8/20 anonim válasza:
49%

Ó igazán? A kinaiak igenis normálisan dolgoznak, max nem az eladójuk orra előtt?? Nem tetszik a rendszer? Mondj fel!!

Amugy örülhetnél, hogy legalább munkád van, nem ugy mint a sok munkanélkülinek, akik hiába keresnek már mióta állást.

És nem azoktól megy tönkre az ország akik normálisan dolgoznak, hanem azoktól akiknek nincs jobb dolguk, mint hogy mindenen hisztizzenek, mindenbe a hibát keresik.

És ez meg a másik.. lenézed a kinaiakat, mikor te csak egy hisztis öntelt b+nkó vagy, akinek nincs jobb dolga mint szidni a többieket.

És most le lehet szavazni. Utólag is elnézést a többiektól, de ez a kérdező teljesen kihozott a sodromból.

2013. jan. 27. 21:19
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem kötelező ott vásárolni meg dolgozni sem. Felmondhatsz. Vagy nyithatsz te is boltot, nem kell hozzá kínainak lenned. Vagy körülnézhetsz, hogy mit fizetnek meg legjobban azok közül amit tudsz és hajlandó vagy csinálni, aztán kitanulod és csinálod. Hagyd a fenébe a lázadozást, inkább hozd ki magadból a legjobbat! Igazam van vagy igazam van?
2013. jan. 27. 21:22
 10/20 anonim ***** válasza:
30%
Most mit vársz? 200.000 forintos fizetést azért, mert tudsz blokkot adni, meg szatyorba rakni a ruhát? Ha lenne végzetséged és tanult ember lennél magad mögött 1 vagy 2 nyelv magas szintű ismeretével, akkor reklamálhatnál... De így... kötve hiszem!
2013. jan. 27. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!