Mennyi kb. egy szakács átlagos fizetése?
Figyelt kérdés
Megéri szakácsnak menni,ez itt a kérdés. :)2013. jan. 25. 17:41
11/14 anonim válasza:
Az én párom 10-16 órát dolgozik nyáron(május-augusztus) heti 1 szabadnappal 260.000.- Ft-t kapott kézhez havonta. Évközben 2 szabadnap 8-10 óra 170.000.- Ft. Ő egy nehéz a la carte-os étteremben dolgozik. 140.000-el indult,miután megelégelte,hogy nem tud a családdal lenni fel akart mondani és a főnök ezt ajánlotta neki csak maradjon.
12/14 Kekhal válasza:
Persze, hogy megéri, főleg külföldön, de még itthon is. Ennél jobb általános szakma nem is igazán van. Több ismerősöm is kiment mindenféle nyelvvizsga és érettségi nélkül szakács szakmával, hajóra, és majdnem 2.000.000-t kerestek havonta. A végére perfekt beszéltek angolul. De azért úgy az igazán ajánlatos, hogy egy középszintű nyelvvizsgával egy érettségivel és egy OKJ-s szakmával, meg esetleg még egy alapfokú nyelvvizsgával kimenni, akkor biztos, hogy fölvesznek ilyen jó helyre, meg egy kis tapasztalat, mondjuk egy 3 hónapos gyakorlat az OKJ alatt külföldön, és tudni minden kaját idegennyelven. De ilyen mennyiségű pénznek természetesen ára is van. 16 óra munka minden nap a hajón, főzés, takarítás, minden, de 8 óra alvásidő van, és minimum 9 hónapos a munkaidő, 3 havonta köt ki a hajó, de akkor nem szállhatsz le. Úgyhogy biztos pokoli, de sok pénzért megéri.
13/14 Kekhal válasza:
Ja és itthon Pesten egy jó étteremben havi 400.000, de ahhoz minden nap 12 óra.
14/14 tibi48 válasza:
Tizenkét ébel ezelőtt egy menő ,helyen szakácskodtam a Börzsönyben,a belem kidolgoztam 120ezerért.És máshol még annit sem fizettek.Ja de bejelentve kb a felére voltunk.A szakács szakma egy nagy cumi.Nincs hétvége,ünnepnap,nyáriszünet,állandőan szívsz ,mikor mások pihennek.Nyugatonnis szívás,tíz éve Angliában nyomom,minden féle üzletben dolgoztam,szálloda ,étterem,pub.7,50 font az átlag őrabér,én marha nagy szerencsével mielőtt majdnem elmentem Ausztriába,kaptamíegy melőt egy rendörségi szanatőriumban.Életem eddigi legjobb helye,a pénz is jobb,juttarások,munkaidő,karácsony szabad,tuti nyugdijhozzájárulás,ugyhogy innen azt hiszem sehová nem megyek,csak a végén haza Magyarországra,kb tiz év múlva.Egyébként kb 500 ezer a havi pénzem nettőban.Heti 40őra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!