Van itt olyan akinek a rokona hentes?
Intéznék felé pár kérdést...
Mennyire keresett szakma? Megéri kitanulni? Mennyire nehéz? (Igaz ez mindenkinél más-más.)
Nekem is a hentes szakmát ajánlották,hogy tanuljam ki amiatt,amit az előző hozzászóló mondott. Csak egyébként én se tudok semmit róla.
Viszont előző kommentelő, csak akkor legyél szerintem szakács ha egy életre az szeretnél lenni. Nevelő apám is az, ausztriában ráadásul és tulajdonképpen megkeseredett benne. Szerette, de nem szívvel csinálta. A leminősített magyar származás és a kizsákmányolás kikészítette. Mondjuk ő nem járt szakácsversenyekre...szerintem meg ebben a szakmában az fontos.
De ha a hentes dologgal kapcsolatban valaki tudna még írni azért én is hálás lennék.
hát nem indítottak a munkaügynél ilyen szakmát így mentem hegesztőre, az sem egy rossz szakma :D
de a hentest majd 1x lehet még megcsinálom. tudjátok...faluhelyen jól jöhet még, meg hát akkor lehet magunknak vágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!