Mikor megy ki dolgozni külföldre a legtöbb magyar?
Szerintem mihamarabb menjél ha úgy állsz készen. Egyébként folyamatosan megy ki mindenki, legtöbb ismerősöm már jövőhónapban elindul külföldre, többsége németbe de van aki Angliába, van aki Svájcba.
Én is tervezem hogy kimegyek de csak olyan március környékén, egyik rokonom kint dolgozik Ausztriában Bécsben szállodát takarít és ha minden igaz betud engem is oda ajánlani, és ha összejön lesz egy jó munkahelyem és csak napi 1 órát kell oda vezetnem ami nem olyan vészes, így nem is kell elköltöznöm itthonról.
Folyamatosan mennek.
Évszaktól max. idénymunkák esetén függ szerintem a tömeg - a McDonald's nem ilyen.
Ja ismerősön keresztül biztos jobb, mert ismeri a terepet már.
Netes álláshirdetések alapján van meló kint, meg addig úgyse veszek ki albérletet, amíg nem találok vmit. Közel van Bécs pl.
Az meg nem érdekel hogy milyen nemzetiségű a munkatársam, minden országból jön normális meg köcsög is, nem lehet kiszámítani.
Aki magyar itthon marad???
Jobb lett volna, ha nem írsz.
Én a kinn megkeresett milláimat otthon költöm ám el...
Többet teszek a gazdaságért, mint egy kisebb falu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!