Szerintetek alap angol nyelvtudással érdemes elindulni Londonba?
Figyelt kérdés
Folyékony beszéd még nem megy, a szövegértéssel is vannak problémák, de nehezen megtudom magam értetni. Szerintetek egy állásinterjúra fel lehet úgy készülni eredményesen, hogy megtanulom azokat a szavakat, kifejezéseket amiket ott kérhetnek? Konyhai vagy hotelmunkát vállalnék kezdésnek. Mennyi az esélyem, hogy sikerül megvetni a lábam Londonban?2013. jan. 16. 16:51
1/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha tennél itt egy teszt interjút?
Ez semmibe nem kerül, de legalább kapsz egy visszajelzést,hogy van e esélyed bármi munkára az angoloddal, vagy gyúrjál még egy kicsit rá.
Vaktába ne vágj neki szerintem, de ha kint vagy már és van egy kis helyismereted, akkor utána könnyebben boldogulsz.
2/5 anonim válasza:
Nem nagyon fogsz munkát kapni, max wc pucolás, takarítás, olyanokat, amiknél jó, ha megkeresed azt az összeget, amit a szállásra ki is fizetsz... Ha meg magyarokhoz mész ki, hát... túl sok rosszat hallottam erről.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor wc-t pucolok. Akikkel beszéltem eddig mindenki azt mondta, hogy a legaljáról kezdték és szépen lassan eljutottak a jobb munkákig.
2013. jan. 16. 18:21
4/5 anonim válasza:
Ezért próbálkozz inkább szerintem indulónak hotel melókkal, hogy a szállásod legalább fizetve legyen, és/vagy a kajád, mert valóban ott sem fenékig tejfel az élet....
5/5 anonim válasza:
kérdezőnek:
ha lehet egy tanácsom ne innen érdeklődj,mert itt mindenki IRIGY,TAPLÓ,PARASZT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!