Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek alap angol nyelvtu...

Szerintetek alap angol nyelvtudással érdemes elindulni Londonba?

Figyelt kérdés
Folyékony beszéd még nem megy, a szövegértéssel is vannak problémák, de nehezen megtudom magam értetni. Szerintetek egy állásinterjúra fel lehet úgy készülni eredményesen, hogy megtanulom azokat a szavakat, kifejezéseket amiket ott kérhetnek? Konyhai vagy hotelmunkát vállalnék kezdésnek. Mennyi az esélyem, hogy sikerül megvetni a lábam Londonban?
2013. jan. 16. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha tennél itt egy teszt interjút?

[link]

Ez semmibe nem kerül, de legalább kapsz egy visszajelzést,hogy van e esélyed bármi munkára az angoloddal, vagy gyúrjál még egy kicsit rá.

Vaktába ne vágj neki szerintem, de ha kint vagy már és van egy kis helyismereted, akkor utána könnyebben boldogulsz.

2013. jan. 16. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon fogsz munkát kapni, max wc pucolás, takarítás, olyanokat, amiknél jó, ha megkeresed azt az összeget, amit a szállásra ki is fizetsz... Ha meg magyarokhoz mész ki, hát... túl sok rosszat hallottam erről.
2013. jan. 16. 18:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor wc-t pucolok. Akikkel beszéltem eddig mindenki azt mondta, hogy a legaljáról kezdték és szépen lassan eljutottak a jobb munkákig.
2013. jan. 16. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezért próbálkozz inkább szerintem indulónak hotel melókkal, hogy a szállásod legalább fizetve legyen, és/vagy a kajád, mert valóban ott sem fenékig tejfel az élet....
2013. jan. 16. 18:36
 5/5 anonim válasza:

kérdezőnek:

ha lehet egy tanácsom ne innen érdeklődj,mert itt mindenki IRIGY,TAPLÓ,PARASZT!!!

2013. márc. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!