Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ha felhívok egy...

Szerintetek ha felhívok egy céget és munka után érdeklődöm náluk, akkor elküldenek melegebb tájra?

Figyelt kérdés
Nem hirdet a cég állásokat, de tudom, hogy munkaközvetítőkön keresztül vesz fel embereket (a munkaközvetítőjük neveit nem tudom). Vajon mi történne, ha spontán felhívnám őket telefonon és munka után érdeklődnék?
2013. jan. 16. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:

valószínűleg megmondanák kihez fordulj

sok sikert!

2013. jan. 16. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért lenne ez probléma? Nyugodtan hívd fel, de ne így: "érdeklődöm, hogy van-e valamilyen munka?", hanem pl: 5 évet dolgoztam logisztikusként xy-nál, erősségem a gyors probléma megoldóképesség amit úgy vélek önök is értékelni tudnának, van-e jelenleg olyan üres pozíció amiben akár már most is tudnék bizonyítani?"
2013. jan. 16. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!