Szerintetek ha felhívok egy céget és munka után érdeklődöm náluk, akkor elküldenek melegebb tájra?
Figyelt kérdés
Nem hirdet a cég állásokat, de tudom, hogy munkaközvetítőkön keresztül vesz fel embereket (a munkaközvetítőjük neveit nem tudom). Vajon mi történne, ha spontán felhívnám őket telefonon és munka után érdeklődnék?2013. jan. 16. 14:45
1/2 anonim válasza:
valószínűleg megmondanák kihez fordulj
sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Miért lenne ez probléma? Nyugodtan hívd fel, de ne így: "érdeklődöm, hogy van-e valamilyen munka?", hanem pl: 5 évet dolgoztam logisztikusként xy-nál, erősségem a gyors probléma megoldóképesség amit úgy vélek önök is értékelni tudnának, van-e jelenleg olyan üres pozíció amiben akár már most is tudnék bizonyítani?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!