Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2-3 millió 3 év alatt, Hogyan?

2-3 millió 3 év alatt, Hogyan?

Figyelt kérdés
Üdv. Arra lennék kíváncsi , hogy 3 év alatt hogyan gyűjthetnék össze 3 millió forintot? Jelenleg 15 éves vagyok , és 18 éves koromra kellene az a pénz. :/ Várom az ötleteket. puszii:)
2013. jan. 13. 20:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Már a kérdés alapján is, de így a válaszaiddal együtt még inkább látszik hogy az agyad helyén levegő tátong.
2013. jan. 14. 16:09
 22/35 A kérdező kommentje:
nem szégyenteljes dologra kell a pénz.. :) és mondtam , hogy ha lehet ne ugassatok! köszii:$$
2013. jan. 14. 16:47
 23/35 anonim ***** válasza:
ameddig nem tudják hogy mire kell csak ugatni fognak,és az tény hogy fura az hogy 3év múlva kell műtétre,főleg hogy TBnem fizeti,amit meg tehetsz max rengeteg munka,spórolás,ha értesz az íráshoz stb akkor keress pályázatokat amikkel lehet pénzt nyerni
2013. jan. 14. 17:08
 24/35 anonim ***** válasza:
Ugatni esetleg a kutyád szokott hülye gyerek. :$$
2013. jan. 14. 17:12
 25/35 anonim ***** válasza:
már ha van :$$
2013. jan. 14. 17:16
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Valami nem tiszta abban amit írsz: EÜ ok nincs olyan amire ennyi pénz kell!

Mondjuk sanszos, hogy valamilyen plasztikai műtét, amit csak 18 évesen végezhetnek el rajta (szülői beleegyezés nélkül), mert ha betegség lenne, akkor nem kéne várnia még 3 évet. Valószínűleg külföldi (ámerikai?) sebészt nézett ki, azért ilyen magas.

De ennyi pénzt még akkor sem tudna megkeresni, ha egy öregúr szeretője lenne. Egyszerűen azért, mert ennek tizedéből is meg lehet kapni egy 15-16 éves csajt szexre évekig. Független prosti nem tud lenni (albérletet se adnak ki neki), egy futtató pedig elszedné minden pénzét.

Engem csak kiváncsiságból érdekelt, hogy vajon mire kellhet, de hát mindegy...

2013. jan. 14. 19:21
 27/35 A kérdező kommentje:

utolsó, ha érdekel elmondom privátban:) írj üzit.

utolsó előtti: nem nem a kutyám hanem ti.. és nem vagyok hülye gyerek.. csááá:$$

2013. jan. 14. 21:58
 28/35 anonim ***** válasza:

nem hülye csak bunkó

kérdeztek,válaszoltak,nem tudom hogy ebben mi nem tetszik,én is kaptam már olyan válaszokat amik nem tetszettek de attól még nem azt nézem hogy a másik "ugat" hanem hogy nem egyezik a véleménye vagy nem vagyok szimpatikus,de ha azt szeretnéd hogy ne "támadjanak"a válaszolók és tényleg nem plasztika vagy hasonló hanem tényleg szükséged van a pénzre talán megoszthatnád velünk is hogy pontosan miről van szó

nem tudom hogy hogyan várhatod el hogy válaszoljunk amikor nem tudjuk hogy miről van szó,mert ha tényleg orvosi beavatkozáshoz kell lehet gyűjtéseket szervezni stb,ha nem tudjuk hogy miről van szó segíteni sem tudunk

2013. jan. 14. 23:18
 29/35 anonim válasza:
Ez a kérdező egy ritka nagy gyöker, remélem új agyra gyűjtesz
2013. jan. 15. 01:40
 30/35 A kérdező kommentje:

hyűjtsél te új agyra.. nyomorék :)

Jó hogy bunkó vagyok egy idő után.. nem tűröm sokáig ha szemétkednek.. először még nem volt semmi probléma, de aztán meg jött a "ostoba p*csa" és társai! ennyit erről:)

2013. jan. 15. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!