2-3 millió 3 év alatt, Hogyan?
Valami nem tiszta abban amit írsz: EÜ ok nincs olyan amire ennyi pénz kell!
Mondjuk sanszos, hogy valamilyen plasztikai műtét, amit csak 18 évesen végezhetnek el rajta (szülői beleegyezés nélkül), mert ha betegség lenne, akkor nem kéne várnia még 3 évet. Valószínűleg külföldi (ámerikai?) sebészt nézett ki, azért ilyen magas.
De ennyi pénzt még akkor sem tudna megkeresni, ha egy öregúr szeretője lenne. Egyszerűen azért, mert ennek tizedéből is meg lehet kapni egy 15-16 éves csajt szexre évekig. Független prosti nem tud lenni (albérletet se adnak ki neki), egy futtató pedig elszedné minden pénzét.
Engem csak kiváncsiságból érdekelt, hogy vajon mire kellhet, de hát mindegy...
utolsó, ha érdekel elmondom privátban:) írj üzit.
utolsó előtti: nem nem a kutyám hanem ti.. és nem vagyok hülye gyerek.. csááá:$$
nem hülye csak bunkó
kérdeztek,válaszoltak,nem tudom hogy ebben mi nem tetszik,én is kaptam már olyan válaszokat amik nem tetszettek de attól még nem azt nézem hogy a másik "ugat" hanem hogy nem egyezik a véleménye vagy nem vagyok szimpatikus,de ha azt szeretnéd hogy ne "támadjanak"a válaszolók és tényleg nem plasztika vagy hasonló hanem tényleg szükséged van a pénzre talán megoszthatnád velünk is hogy pontosan miről van szó
nem tudom hogy hogyan várhatod el hogy válaszoljunk amikor nem tudjuk hogy miről van szó,mert ha tényleg orvosi beavatkozáshoz kell lehet gyűjtéseket szervezni stb,ha nem tudjuk hogy miről van szó segíteni sem tudunk
hyűjtsél te új agyra.. nyomorék :)
Jó hogy bunkó vagyok egy idő után.. nem tűröm sokáig ha szemétkednek.. először még nem volt semmi probléma, de aztán meg jött a "ostoba p*csa" és társai! ennyit erről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!