Árufeltöltőnek mennétek el vagy mekibe diákmunkára?
Nem szeretek egy helyben ülni, és inkább mozognék (értsétek: nem tudnék 8 órán át egy monitor előtt ülni vagy adatrögzítőnek elmenni) de kint a hidegben fázom így szórólapozást stb ilyesmit sem akarok.
A fent említettek közül melyiket vállalnátok? (az árufeltöltős tesco lenne)
4 évet dolgoztam a Tescóban. 6 órában, többnyire esti műszakban az esti pótlék miatt. Heti 3-4-szer kellett menni, többnyire este 6-tól éjfélig. Egyetem mellett teljesen megoldható volt, mai áron olyan 50 ezret vihettem haza. 530 forintos órabérrel.
Gyorsba is mentem volna, biztos ott is élveztem volna a munkát, meg ugye kisebb térben kell mozogni, a Tescóhoz képest, bár talán átveszed az ételek szagát, ezt nem tudom.
Szerintem mindkettő nagyon jó. Igazából rajtad áll. A mekis fizetésre azért kíváncsi lennék előtte.
Megkérdezhetem mindezt melyik városban és milyen diákmunka közvetítővel?
Minden város és áruházfüggő.
Hallottam olyant, hogy Tescoban meg Sparban is üvöltöztek a diákkal, máshol meg nem volt ilyen probléma...
Mondjuk ha velem kiabálna egy senkiházi mitugrász, valszeg elhajtanám a p.be. Ha meg velem takaríttatják ki a kócerájt túlórában, amennyiben megfizetik, megcsinálom. Ha nem, akkor felejtős.
Egyik sem rossz munka.
Ha végzed a dolgod,és azt csinálod amit kell senki nem fog problémázni.
A diákok sokszor azt hiszik hogy jól el basszák az időt a sorok között és megkapják majd az órabért.
Nyilván ha valaki nem dolgozik, jó hogy lebasszák..aztán ha nem tetszik lehet hazamenni és 2 nap múlva úgyis lesz a helyére valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!