Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet bekerülni a...

Hogyan lehet bekerülni a nádudvari Kite Zrt-hez?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 13:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
Kedves 8-as hozzászólótól az érdekelne, hogy ha ennyire negatív a tapasztalata. Hangoztatja, hogy csak protekciósok kerülhetnek be, akkor Ön mennyire protekciós, hogy tudja, hogy egy-egy adott pozícióba aztán kit, hány hónapra, évre vettek fel? :D
2019. ápr. 24. 22:53
 12/15 anonim válasza:
Valaki esetleg tudja, hogy mester agrármérnök a Kite zrt.-nel manapság mekkora fizetésre számíthat?
2019. máj. 9. 19:02
 13/15 anonim válasza:

Én már 1,5 éve bekerültem, pedig nekem nem volt ismerősöm az Kitében. Most egy haverom találta a bejegyzést, aki szeretne hozzánk jönni, s kérte a véleményemet a bejegyzéssel kapcsolatban.

Szerintem nincs igazatok, nyilván kivételek mindenhol vannak...de ettől nem kell általánosítani.

A honlapon fent vannak a feltételek azok alapján érdemes pályázni. Ha van gyakorlatod/végzettséged, amit ott kérnek, akkor nem kéne hogy gond legyen.

2019. aug. 14. 13:46
 14/15 Ezio12 ***** válasza:

Mostanában úgy megy, hogy elküldöd az CV-t és küldenek egy tesztet, ami legalább 1 órát igénybe vesz. 96 kérdés első körben, ahol 1-től 11-ig pontozod magad hülye kérdésekre. Utána 14 kifejtős kérdés van, amikre mindegyikre 5 perc áll rendelkezésre megválaszolni.

Ez a nádudvari KITE, egy junior asszisztens állás.

2022. okt. 26. 17:55
 15/15 anonim válasza:
Én most jelentkeztem szakmai gyakorlatra oda közgazdász végzettséggel. Még nem kaptam visszajelzést de remélhetőleg majd kiderül később. Ha nem kapok visszajelzést mindenképp tovább kell lépnem.
ápr. 24. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!