Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet bekerülni a...

Hogyan lehet bekerülni a nádudvari Kite Zrt-hez?

Figyelt kérdés

2013. jan. 10. 13:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát úgy hogy beadod az önéletrajzod :)Milyen munkakörbe jelentkeznél?
2013. jan. 11. 16:30
 2/15 A kérdező kommentje:
100 életrajz beküldése után már, nehéz elhinni, hogy ez a módszer működik. Ugyanis az önéletrajzaim beküldésére még csak csak válaszra sem méltatnak, csak az automata válasz érkezik és itt vége is a dolognak. Szeretném megpályázni a szervízszerelő gyakornok pozíciót...
2013. jan. 11. 21:18
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos akkor valami miatt visszadobják az önéletrajzod.Nagyon sokat számít a gyakorlat az érettségi és szakirányú technikusi végzettség.Ja meg az angol és a számítástechnika.Meg persze ha ismersz valakit onnan az nagyon sokat számít.(sajnos ez már mindenhol így van)

Férjem ott dolgozik,de ő nem a a Nádudvari alközponthoz tartozik.

2013. jan. 12. 19:49
 4/15 A kérdező kommentje:
Ha már ilyen magasak a kritériumok, mennyi a fizetés a Kite berkein belül, bármely területen?
2013. jan. 13. 13:46
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Ezek nem olyan magas elvárások szerintem.Azért aki ilyen komoly gépeket javít annak azért képbe kell lenni.

Fizetés területenként változó...

2013. jan. 13. 17:16
 6/15 A kérdező kommentje:
A te férjed mit dolgozik a Kité-ben és mennyit keres, ha vagyok túl indiszkrét? Elégedett a munkahelyével, jó Ktésnek lenni, megéri?
2013. jan. 15. 19:41
 7/15 anonim válasza:
Keresd meg a főnököt, és személyesen neki add át az életrajzod. Egyébként sajnos többynire protekció által lehet bekerülni :/ a fizetés jó, csak munkahelyen belül jellemző a pletykálkodás, kibeszélés
2013. máj. 11. 15:40
 8/15 anonim válasza:
45%

Régi a kérdés, de hátha valakinek egyszer majd segít az én tapasztalatom a KITE Zrt-vel kapcsolatban.

Közgazdász végzettséggel jelentkeztem hozzájuk agronómusnak. Közgazdasági vagy mezőgazdasági (középfokú!!!) végzettség is elég lett volna a leírás szerint. De van a történetben egy kis csavar.

3 hét után válaszra is méltattak, behívtak interjúra. Nem volt rossz. Mivel költségtérítés nincs és 5 km-re lakom, nekem a bejárás se lett volna gond. Az alközpont vezető azt mondta, hogy ha sikerül, ha nem, hívnak mindenképp. Azóta is azt várom ;D Pedig a hr-es azt mondta, hogy nekem van a legtöbb esélyem. Na de!!!!

Akkor, amikor én jelentkeztem, akkor újra meghirdették a pozíciót. Várták a kislányt, aki akkor diplomázott! Ő kemény egy hetet töltött ott, az alközpont vezetőnél protekcióval volt. Megint meghirdették az állást. Megint jelentkeztem. Válaszra sem méltattak!!! Felvettek egy "aranykalászos gazda" tanfolyamot végzett másik protekcióst, akivel vásárlóként találkoztam is...ő elég sokáig bírta! De megszabadultak tőle (is).

Tkp ha nincs protekció, felejtsétek el a KITE-t. Ha felvesznek, akkor is retteghetsz, hogy mikor jön egy protekciós frissdiplomás, akinek kell az ugródeszka, meg a jó nevű cég az önéletrajzba! Ennél az alközpontnál ez dívik, k-ra nem érdekli őket, hogy te milyen tapasztalattal rendelkezel, mit végeztél, az a lényeg, hogy az AKV-t ismerd és fel is vagy véve. Most hívtak megint, de nálam leszerepelt a KITE, ahhoz képest a fizetés sem olyan jó...

2016. márc. 3. 12:57
 9/15 anonim válasza:
Melyik alközpont?
2016. júl. 27. 20:34
 10/15 biharzoli válasza:
Mikor beadtam a jelentkezésemet akkor olvastam ezt a topicot, azt hittem hogy én is így járok majd a pályázatommal :(. Szerencsére velem teljesen korrektek voltak. Interjún kérdeztek szakmai kérdéseket és korábbi munkatapasztalatra is rákérdeztek.
2019. ápr. 18. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!