Mit kellene csinálni, hogy a kamu, előrefizetős álláshirdetők eltűnjenek Magyarországról?
Nincs állásom, kedves #10-es, épp munkakeresési fázisban vagyok. Természetesen megértem az indulataidat, tudom, hogy nem egyszerű munkát találni.
A családom nem fog éhezni, mert addig megyek, amíg nem lesz valami lehetőség. Már egész közel a cél..
Nem szándékszom osztani az észt, csak fel szeretném hívni a figyelmet arra, hogy a régi bevált minták, önéletrajzi sablonok stb. már kezdenek veszíteni a hatékonyságukból. Nem félek megszegni a szabályokat, kreatív önéletrajzzal pályázok, és igen, rengeteg interjúra behívtak az elmúlt 1,5 hónapban.
Szívesen segítek neked összerakni egy ilyen kreatív önéletrajzot, ha gondolod, írj privit.
Én is nézek közvetítős hirdetéseket, de kizárólag azokat pályázom meg, amik a hirdető cég weboldalán is megtalálhatóak. Így kerülöm el azt a feszültséget, amiben sajnos te is szenvedsz, egyszerűen nem foglalkozom kamu (közvetítős) álláshirdetésekkel, az interjúztató cégek közül pedig az Igazit keresem. Túl rövid az Élet ahhoz, hogy olyasmivel töltsük, amit utálunk ...
neked nem azért nem fog éhezni a családod. mert addig mész, hanem mert téged is eltartanak, még a szülőkkel élsz. ugye? ;-) na majd felnősz...
bennem nincs feszültség, valamit benéztél, 8 éve nincs állásom, és nem is keresek.
amúgy meg jó lenne, ha nyitnál a világra, és látnád, hogy nem minden cégnek van weboldala, nem minden állásra önéletrajzzal jelentkezünk.. kicsit el vagy te kényeztetve...
Én ezt nem értem.. Szándékosan provokálsz?
A párommal élünk, albérletben. Egyik ágon a szülők közül csak apósom dolgozik, anyósom sajnos munka nélkül van. Másik ágon már mindkét szülő nyugdíjas.
Nem vagyok elkényeztetve, a főiskolán 3 szakot vittem párhuzamosan, 2-t nappalin, 1-et levelezőn, ennek most érik be a gyümölcse. Évekig nem volt sem tavaszi, sem téli szünetem, nem tudtam diákmunkát vállalni a suli mellett, de most már látom, hogy megérte.
Nem értem a hozzáállásodat. Komolyan azt kell hinnem, hogy a tipikus magyar mentalitás példáját látjuk.
"bennem nincs feszültség, valamit benéztél, 8 éve nincs állásom, és nem is keresek. "
Örülök, hogy ettől te jól alszol. Gondolom valaki téged is eltart, ha nem az utcán kóborolsz, hanem egy kényelmes szobában vered a klaviatúrát. Úristen, és még az ilyenek verik a nyálukat! :-(((
" Gondolom valaki téged is eltart"
inkább ne gondolkodj, nem megy az neked. Vállalkozásom van, az tart el... Jó volt beszélgetni, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!