Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek is kamu álláshirdetések?

Fibbrizzo kérdése:

Ezek is kamu álláshirdetések?

Figyelt kérdés
Az aprod.hun egyre több ilyen külföldi álláshirdetést látok .Külföldi állások nyelvképzéssel .Most akkor ezek valosak vagy ? [link]
2012. dec. 27. 16:56
 1/5 anonim válasza:
100%
Egyszer apukám Németországban talált egy villanyszerelő álláshirdetést az Apródon. 2 hétig dolgozott, a semmiért. Nem kapott fizetést,felmondott. 13/L
2012. dec. 27. 17:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ELÖRE megkapsz egy szabályos munkaszerzödést, akkor érdemes menni, minden más esetben (ott lesz majd a szerzödés megirva, tanfolyamra kell X összeget elöre fizetni, szállásköltség, közvetitöi dij) csak átvernek.
2012. dec. 27. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak simán a nyelviskola kamuja.

Így akarnak tanulókat fogni. Az egyik barátnőm is lépre ment. Középfokúja volt, és felsőfokút írtak elő. Fél év alatt letette, de addigra betöltötték az állást.

Legalább is ez volt az indok.

Én meg már az elején mondtam, hogy hü lye vagy Babuci, ha hiszel nekik. Az nem is állás, ahol neked kell fizetni, hogy majd dolgozhass.

2012. dec. 27. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam hogy csak nyelviskola csalogato .igy már világos
2012. dec. 27. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még az sem kizárt, hogy utána tudnak neked állást ajánlani. De! Mindenképpen előbb te fizess nekik, hát köszi, de nem.
2012. dec. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!