Milyen végzettségűnek számít az akinek megvan az államvizsgája, de nyelvvizsga híján a kemény fedelű diploma még nincs a kezében?
Figyelt kérdés
Középfokúnak, vagy felsőfokúnak?2013. jan. 7. 23:36
2/11 A kérdező kommentje:
Most sokat segítettél. :)
A főiskolai végzettség megvan, és az erről szóló igazolás is.
2013. jan. 7. 23:54
3/11 anonim válasza:
Nincs meg. Akkor lesz meg, ha kezedben az oklevél.
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor minek számítok? Főiskolát végzett középfokú végzettségűne?
2013. jan. 7. 23:57
5/11 anonim válasza:
Az nem számít mit végeztél. Hivatalosan középfokú végzettséged van.
6/11 anonim válasza:
Úgy hívják, h abszolutórium. Sajnos csak középfokú végzettségnek számít. Ha önéletrajzbá írod, jegyezd meg, h a sulit befejezted, ám nyelvvizsga hiányában nincs meg a diplomád, csak abszolutóriumod.
7/11 A kérdező kommentje:
Mi az abszolutórium? Végbizonyítvány, annak az igazolása, hogy a hallgató a szak tantervében előírt tanulmányi és vizsgakötelezettségeknek - az előírt államilag elismert nyelvvizsga, a szakdolgozat és a záróvizsga kivételével – mindenben eleget tett, ill. a szakdolgozathoz rendelt kreditpontok kivételével a képzési és kimeneti követelményekben előírt kreditpontok megszerzését igazolja minősítés és értékelés nélkül.
Ezt találtam, de ez megint sántít valahol, hiszen én a szakdolgozatomat is leadtam, és államvizsgáztam is...
2013. jan. 8. 16:14
8/11 anonim válasza:
Középfokú végzettségűnek számít.
9/11 anonim válasza:
Nem diplomás vagy sajnos! Szerezd meg a nyelvvizsgát. Most tényleg ez annyira nehéz? (nekem 2 ffokúm is van, meg egy alapfokom...)
10/11 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy diplomás vagyok-e. Azt kérdeztem, hogy milyen végzettségűnek számítok? A végzettségem MEGVAN, a nyelvvizsgámra még kb. 4 hónapot várnom kell.... Köszönöm a "kedves" intelligens hozzászólásodat.
2013. jan. 9. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!