Van esélye manapság egy 56 éves nőnek irodai állást találnia?
sajna a fiataloknak sincs állás,nemhogy a nyugdíjhoz közeledőknek...
szerintem be kell érnie kevesebbel..
van gyakorlata?
ha van tapasztalat az jó...de sajna a kora tényleg nagy hátrány.(
mindenesetre azért próbálkozzon,hátha valamelyik munkáltató igényt tart a tudására...ha nem is teljes munkaidőben---
1.voltam
Én valahol egyszer úgy hallottam,hogy bizonyos kor után (55 év)védve vannak az emberek a létszámleépítésnél,hisz majdnem nyugdíj előtt állnak,és ennyi idősen már nem szívesen alkalmaznak embereket.Ezek szerint ez a hír nem igaz! Viszont nem tud elmenni előnyugdíjba?ha van több mint 30 év ledolgozott munkaéve,akkor elmehetne nem?
Sajnos a munkakeresés nagyon nehéz lesz neki,hisz a fiatalok sem kapnak állást..Meg hát ismered a főnökök igényeit? "Akit keresünk irodába az a hölgy legyen csinos,max 25 éves,beszéljen legalább 2 nyelven,legyen szexi,ne legyen kisgyereke,és legyen 5-10 év tapasztalata"...A viccet félretéve nehéz ma állást találni bárkinek is..
Velem idén nyáron történt egy nagyon (számomra)érdekes dolog, igaz nem irodai állásról volt szó, de nem vettek fel egy üzletbe eladónak mert fiatal vagyok, még diákmunkára sem vettek fel, csak nyugdíjasokat volt hajlandó alkalmazni a tulaj mert állítása szerint utánuk kevesebben kell adózni meg ilyenek.
Nekem ez nagyon szarul esett hogy kereskedelmi végzettséggel nem engem vettek fel hanem a mari nénit. :(
Persze megértem hogy a nyugdíjasoknak is nagy szükségük van manapság a munkára. nagyszüleimen látom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!