Amerikában New Yorkban melyik szakmával lenne esélyem elhelyezkedni?
Gépészmérnök vagy Építészmérnök
De ha valaki tud mást meghallgatom.
USA suxxx.
Szent Varecza szerint a magyar államnak a definiáló tulajdonsága a kifosztás meg a népirtás, de csak azért, mert még nem látta az USÁt.
Hamarosan amerikában is kihaló ágba kerül az építőipari munkaerő,úgyhogy főleg a fa és bútoripari (asztalos ács)szakmákra érdemes rámenni de szintén jólehetőség a vizvezeték villany ablak biztonságtechnikai vagy klima szerelő,esetleg gipszkarton(festő) vagy légtechnikai szerelő lakatos/hegesztő Az IT nek a kora leáldozófélben van .Ez az egész informatikai mizéria csak egyfajta leszállóágban lévő hullócsillag ami nem örökéletű. Ez az iparág elég hamar elavul szerintem nem érdemes energiát fektetni bele.Mérnökök nem tudom mennyire kellenek amerikába.Szerintem az ottani munkanélküliek nagy része v mérnök vagy valami más egyéb büfészakos diplomás (vagy nem, munkanélküliek de, nem is mérnökként dolgoznak.
ui:Ja és a szakmákhoz minimum egy érettségit szerezz mert a nélkül be se engednek az országba ;-)
"Az IT
nek a kora leáldozófélben van .Ez az egész
informatikai mizéria csak egyfajta
leszállóágban lévő hullócsillag ami nem
örökéletű."
Nagyobb hülyeséget aligha írhattál volna. Az IT jobban szárnyal mint valaha. Mindent, de tényleg mindent érint az informatika manapság.
Te csak azt hiszed.
Az ottani helyi munkanélküliek nagyrésze infós.
Engem ne kábits .Öreg vagyok már drogokhoz.
Na kisfiam.
Bocs a megszólitás miatt de szerintem korban van köztünk annyi különbség hogy akár a fiam is lehetnél.
5-10évenbelül a nagy IT tudásodat lehúzhatod a klotyón(bocs az őszinteség miatt)utca embere leszel. Senkinek nem fogsz kelleni(nyugaton meg pláne nem)
De jól figyelj...mert itt adom neked a tudást..
A jövő a PLC-DCS alapú rendszereké vagyis az automatizálásé de hívhatjuk vezérlésnek is.
A PLC programozáshoz pedig villamossági elektrotechnikai ismeretek szükségesek úgyhogy ne adiploma fele húzzál hanem inkább végezz el egy erősáramú villanyszerelő képzést.Higgy nekem jobban jársz mint az IT vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!