Milyen munka lenne nekem megfelelő ezek alapján?
A gond az (vagy talán nem is gond), hogy túl összetett az érdeklődési köröm. S így nem tudom, milyen lenne nekem az ideális munka, az ideális vágyott munkakör. Ezért kérem itt azok segítségét, akik már tapasztaltabbak, akármilyen szempontból, a munka világából. Szóval én olyan munkakörben szeretnék dolgozni, ahol nemzetközi közegben érezhetem magam. Olyan helyet keresek, ahol adott esetben például utazni kell akár csak országon belül, akár távolabbra is. Tanulékonynak érzem magam, szívesen tanulok új dolgokat, nyitott vagyok minden ilyesmire. Azonban nem vagyok reál-beállítottságú, a matek nekem nem nagyon megy. Tehát a kulcsszavak nagyjából a nemzetköziség, kapcsolatok, utazás. Milyen dolgozó foglalkozik nagyjából ezekkel? Ha van ilyen egyáltalán, akkor pontosan milyen területre kell mennem tanulni, hogy elérhessek ilyen munkakört?
Nagyon köszönöm a segítséget, kellemes ünnepeket!
Maximum steward. :)
Bár nem tudom, hogy kibírnám -e az állandó repülést. Pedig biztonságosabb, mint a földön utazni.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!