Hogyan kell munkát találni?
18 éves lány vagyok, érettségivel. Budapesten élek és dolgoznom kell.De nem vagyok már diák (hosszú dolog,saj os halasztanom kell). Ja nyelvvizsgám az nincs sajnos:(
Szóval hogy kellene nekikezdenem?:( nagyon fontos lenne találnom. és miket kérhetnek egy munkahelyen? (alapból nem pesti vagyok)
Nagyon félek hogy nem fog sikerülni:( csak szeptemberig kéne egy minimálbéres meló míg újra el nem kezdhetem a sulit:(
Hogyha halasztanod kell akkor gondolom van hallgatói jogviszonyod, csak passzív. Ez esetben találhatsz olyan helyet ahol végezhetsz diákmunkát, szerintem így a legegyszerűbb.
Ha nem, akkor meg írd be bármilyen keresőbe hogy pályakezdő állás.
Hajaj, akkor nem lesz egyszerű, pláne vidéken. Akkor marad a hirdetésekre jelentkezés, önéletrajzot tudsz írni?
A közvetítő-cégek se rossz ötlet, randstad, trenkwalder, több most nem jut eszembe de ha ezekre rákeresel biztos találsz irodát a közelben. Igen, menj be személyesen és a többit majd tudják ők.
Munkanélkülinek se hülyeség bejelentkezni, bár ez nekem annyira szövevényes hogy sose próbáltam, de több ismerősömet is kiküldték ide-oda dolgozni míg pár hónapig munkanélküliek voltak, és egész jó helyekre. Persze ezt se biztos hogy lehet passzív félévvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!