Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelen pillanatban nehéz...

TheSiTuAtIoN1 kérdése:

Jelen pillanatban nehéz találni munkát Angliában?

Figyelt kérdés

Főleg London és környéke érdekelne

a nyelvtudásom elég alapszintű sajnos, de már dolgozom rajta.. :)

2012. nov. 30. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Londonban es kornyeken mindig van munka, az mar mas kerdes hogy mihez ertesz, mert nyelvtudas, szakma es ismeros nelkul elegge keves az eselyed hogy normalis munkat talalj amibol meg lehet elni. London nagyon draga hely.
2012. nov. 30. 03:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ha Londonba akarsz költözni, mielőbb tedd meg.

Elegük van abból, hogy mindenki oda jár ki. Ha nem is lépnek ki az EU-ból, de próbálják majd elérni, hogy külsösöknek ne legyen olyan fényes ott az élet. És ne akarjanak oda menni.

2012. nov. 30. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Alapszintű a valós nyelvtudásod vagy csak annak érzed? Mert teljesen más a nyelvkönyi angol, mint a valóság. Munkát pedig lehet találni, ha az angolod jó, illetve van olyan amihez értesz. Alap nyelvtudással, csak mosogatói, takarítói állások jöhetnek szóba, de mostanság már oda is jobb angol kell, mert sok a jelentkező. Minimálbérből Londonban nem sokra mész, az biztos. Megélsz belőle, de spórolni nem lehet belőle. Én a helyedben alap angollal csak akkor jönnék ki, ha lenne ismerős. Ismerős nélküli kijövetelt, én csak annak javaslom, aki jó erős középfokon beszéli a nyelvet és van szakmája/végzettsége.
2012. nov. 30. 13:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Van kint ismerősöm, ha kimegyek azt mondta, hogy ő segít nekem.

2012. dec. 1. 15:02
 5/6 peti4000 válasza:

Akkor hajrá, ne is gondolkodj tovább :)

Én ugyan Harrogate-ben vagyok nem Londonban, de ha kezdetben nincsenek nagy igényeid munkát illetően és teszel is valamit azért, hogy találj melót, akkor össze fog jönni :)

Sok sikert!

Üdv

2012. dec. 2. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

Nekem is Bracknellben lenne hely Londontól kb 30 mérföldre :)

2012. dec. 2. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!