Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha névtelenül bejelentem...

Ha névtelenül bejelentem őket, ellenőrzik a hitelességemet?

Figyelt kérdés
Élelmiszeripari cégről van szó, ahol elég sunyi, undorító dolgok mennek, de ha kimennek ellenőrizni őket, akkor hirtelen odafigyelnének és nem biztos, hogy találnának valamit. Van értelme bejelenteni őket, vagy felesleges? Volt már többször is pereskedés ellenük, és a legtöbb esetben nem ők nyertek..nincs bizonyítékom semmire sajnos. Viszont mivel én mindent rendben csináltam, mégis velem szúrtak ki, úgy érzem tennem kellene valamit, az ártatlan emberek (vevők) miatt is.
2012. dec. 21. 19:11
 1/1 anonim válasza:
ha névtelenül jelented be őket,akkor nem tudnak ellenőrizni hiszen nem tudják hoyg ki vagy :)
2013. jan. 6. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!