Ha bejelentem a banknál a végtörlesztési szándékom pl. december végén és februárban mégsem tudok törleszteni? CIB?
Figyelt kérdés
Akkor mi van ilyen esetben? A bank felmondja a szerződésem vagy mintha misem történt volna tovább fizetem az eddigi CHF alapú hitelemet? Konkrétan a CIB érdekelne, de más bankok is!2011. dec. 3. 17:04
1/6 anonim válasza:
Tegnap kérdeztem a Budapest Bankot, azt mondták, hogy semmi nem történik, megy tovább a hitelfizetésed. De ha hétfőn megigényeled, letelik a 60 nap, nem tudsz fizetni, még egyszer megigényelheted, és február végéig fizethetsz. Aztán ha akkor sem, akkor mintha semmi nem történt volna, sem szerződésfelmondás, sem büntetőkamat, semmi nem lesz.
2/6 anonim válasza:
Így van, semmi nem történik.
Én is be fogom jelenteni, bár úgy néz ki sehol sem adnak forint hitelt erre a célra.
3/6 JulesM111 válasza:
Igen, egyetértek előző hozzászólókkal.
Ha nem sikerül végtörleszteni, akkor csak a jogot veszted el a végtörlesztésre a 60. nap után, és ennyi.
Plusz hallottam, hogy akár többször is be lehet adni ezt, és akárhányszor indul a szándék, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagy megkönnyebbülés.
2011. dec. 4. 16:39
5/6 anonim válasza:
Érdeklődd meg, hogy ha nem tudod kifizetni,biztos még egyszer megigényelheted-e, mert ugye dec.31-ig lehet kérni, és mondjuk február 15-én lejár a 60 nap, akkor már elmúlt dec. 31. Nehogy megszívassanak, mert egyik bankügyintéző ezt mondja, a másik meg azt.
6/6 anonim válasza:
Dec.31-ig kell bejelenteni és az azt követő 60 napon belül befizetni, de most az új csomaggal olyan szigorítás történt, hogy gyakorlatilag 2012. január 31-ig be kell fizetni vagy bemutatni egy hitelígérvényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!