Tényleg olyan jól lehet keresni a Nu Skin-nel, mint ahogy azt az előadáson mondják?
nem érdemes. beleölsz egy halom pénzt és időt, aztán semmi. a végén még meg is magyarázzák, hogy te vagy a hibás, hogy nem sikerült.
a z összes ilyen jellegű rendszernél az, hogy túl drágán adnak el olyan cuccot, ami neked nem is kell. igazából senki sem értékesít (mert túl drága), hanem mindenki a környezetét szeretné meggyőzni, hogy ő is kezdjen bele.
én még egy bankról sem hallottam, aki megpróbált volna beszervezni, hogy mellékállásba legyek bankár, aki szintén keres olyan embereket, akik bankárok lesznek és olyan embereket keresnek, akik bankárok lesznek.
a lidl vagy az aldi szólt már neked, hogy értékesítsd a termékét, mert az mekkora nagy üzlet?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:34
amit te láttál, az nem a "kereset", simán egy átutalt összeg. nem ismered a költségeket, nem tudod, hogy mennyi munka állt mögötte.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:52
na itt jön a vetítés.
3-4 hónap után 500.000 bevétel. mínusz költségek, mínusz adó. és már itt is vadi új autó. gondolom, közben világkörüli úton is volt.
sajnos az összes mlm hálózatban nagyokat mondanak, mert többek közt ezzel próbálják motiválni az új belépőket.
a nu-skin annyira új, hogy engem már több mint egy éve beakartak szervezni.
az arcvasaló nem is olyan rossz, csak a hozzátartozó kenceficék (mint az összes mlm-es cucc) eszméletlen drágák. viszont működik más - sokkal olcsóbb - termékkel is. persze ezt egy nu-skines soha nem fogja elmondani, mert az neki nem jó.
az egész rendszer arra van felépítve, hogy belép az új áldozat, aztán vegye meg a cuccost, amit máshol töredékért megkapna. és azért veszi meg, mert reménykedik, hogy üzletet csinál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!