Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok állásközvetítő céget...

Tudnátok állásközvetítő céget ajánlani?

Figyelt kérdés
Angol nyelvterületre szeretnék menni, kb. középfokú angol nyelvtudásom van. Tudtok ajánlani itthoni közvetítő céget aki tényleg segít és nem ver át? Illetve kik azok akikkel semmiképp nem szabad kezdeni mert átvernek?
2012. dec. 20. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Magyar céget nem fogsz találni ami megbízható lenne.

Már most mondom. Az euwork , londonimagyarok,és hasonló társaikat felejtsd el.

Viszont ha középfokú nyelvtudással rendelkezel ami azt jelenti hogy éred mit mondanak, kérdeznek, tudsz válaszolni, kérdezni, akkor neked érdemes egyénileg megpróbálni a munkakeresést itt kint. Angliában a munkaközvetítő irodák legtöbbje megbízható. Nyelvtudással nem olyan vészes.

2012. dec. 20. 19:46
 2/4 A kérdező kommentje:
És aki mondjuk nem üti meg a középszintet, főleg szóban, annak mik az esélyei? mert akkor kint gondolom nehéz lenne boldogulni az állásközvetítő céggel, ezért gondoltuk h vmi itthoni közvetítővel mennénk. (barátnőmről van szó)
2012. dec. 21. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:

" És aki mondjuk nem üti meg a középszintet"

Angliában a munkaközvetítő cégeket nem érdekli hogy közép vagy felsőfokú angol nyelvtudása van valakinek. Nyelvvizsga papírt csak akkor kérnek ha az adott munkacég igényli, mert kimondottan nyelvvizsgapapírral rendelkező emberkét keres, de ez nagyon ritka alkalom.

Ha valaki bemegy egy irodába és az ügyintéző odamegy, kérdezi hogy mit segíthetek? Tud a kérdésre /kérdésekre válaszolni. Eltudja mondani hogy miért ment be az irodába, milyen munkát keres, vagyis érti mit kérdeznek,tud kommunikálni annak nem lesz gondja a munkakereséssel. Nem az a lényeg hogy nyelvtanilag tökéletes legyen,hanem az hogy tudj értelmesen beszélgetni. Volt olyan ügyfelünk aki bejött és az angol szavakat csak egymás mellé téve mondta, de értett minket,és tudott válaszolni.. Úgy beszélt mintha valaki magyarul így keresne munkát

" Én lenni munka. Én dolgozni, takarító, mosogató, bármi. Leni munka??" Kapott munkát.

2012. dec. 21. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi! Ezek után, meg ahogy szétnéztem, szinte mindenki azt mondja h az itteni állásközvetítőket hanyagoljam:S úgyhogy ezek után nem is mernék innen kimenni mondjuk euwork-el...Viszont akkor az egész külföldreköltözésnek hogy kezdjek neki? Először is ki kéne találni hogy hova, aztán szállást keresni, de én nem ragaszkodnék Londonhoz, viszont gondolom ott azért jóval több a lehetőség...Valami tanács?
2012. dec. 30. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!