Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jól bevált állásközvetitö...

Jól bevált állásközvetitö irodák külföldre?

Figyelt kérdés
Amnnyiben tudtok irni neveket, megköszönném!

2012. dec. 16. 13:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

Ezek úgyis mindig csak átcsesznek meg lehúznak, vagy otthagynak kint papírok nélkül.

Ha beszéled az adott ország nyelvét, akkor nézegesd a külföldi álláskereső oldalakat, vagy menj ki, és próbálj az ottani munkaközvetítő irodáknál keresni.

Ha nem beszélsz, csak magyarul, akkor meg felejtsd el, semmi esélyed nincs. Ezt teljesen komolyan mondom. De vannak, akik nem hiszik el, na, ők szoktak valahogy hazamenekülni 5 év után úgy, hogy ellopják a külföldi munkaadó kocsiját, vagy kint halnak meg csövesként, vagy rabszolgaként.

2012. dec. 16. 14:42
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
A nyelvet nyilván nem beszéli ezért írt, de tényleg nincs értelme, mert ha tudsz nyelvet átb@sznak, ahol tudnak.
2012. dec. 16. 14:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Mindketto rossz valasz!! 3 nyelven beszelek, es kulfoldon elek. Egy baratom miatt kerdezem, aki szintem beszel nyelveket, csak mar nem huszoneves, ezert nem a legkonnyebb neki. Ja es meg egy fekete pont, mivel mar mentem ki ugynoksegen keresztul is kulfoldre dolgozni, es nem volt semmifele atveres sem! Csak szeretnek meg tobb infot szerezni!
2012. dec. 16. 15:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Itelkezni azt tudtok, azert tart Magyarorszag ott, ahol!!
2012. dec. 16. 15:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezert csak az valaszoljon akinek van ilyen jellegu informacioja! Koszonom.
2012. dec. 16. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
32%

Teljesen igaz mindkettő válasz, amit írtunk, tetszik neked, vagy sem.

Ezek az "állásközvetítő irodák" arra vannak szakosodva, hogy azokat a hülye magyarokat húzzák le, akik nem beszélnek idegen nyelven, mind csaló. Ezt itthon mindenki tudja, aki nem hülye, de bizonyságul annak, hogy van elég sok hülye, ezek azért így is elég jól megélnek.

Ja, ha már itt tartunk, megemlíteném, hogy esetleg ha kevesebb felkiáltójelet használnál a központozásaid során, akkor nem rögtön az ugrana be mindenkinek, hogy te vagy Pistike, az idegbeteg hülyegyerek.

De hát ezt is csak mi gondoljuk így, ezért tartunk ott, ahol.

2012. dec. 16. 16:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem kell okoskodni. En es tobb ismerosom is mentunk mar ki irodan keresztul. Amiota az EU-ban vagyunk, mas a helyzet. Szabadon aramolhat a munkaero. Nem a kokorszakban elunk! Engem sem vertek at, es mas ismeroseimet is! Ti tajekozatlanok vagytok, es nem is a kerdesre valaszoltok! Nagyon lavagytok maradva, nagyon durva! Teljesen kiakadtam, hogy lehetnek emberek ennyire butak... Nem tudsz olvasni, az meg a masik baj... A kerdesre valaszolj ha legkozelebb latsz egy kerdest teeee...
2012. dec. 16. 20:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Az, hogy volt atveres is mar igaz, de pont ezert kertem aki tud jo ugynokseget, irjon. Ennyi volt a kerdes, nem tobb, nem kevesebb!
2012. dec. 16. 20:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Nyilvan azt is tudod, hogy en egy nyelvet sem beszelek.. gratulalok.. Te aztan nagyon okos ember lehetsz. Te megcafolod az en, es tobb ember pozitiv tapasztalatat.. az igen!
2012. dec. 16. 20:13
 10/12 anonim válasza:
Megtörném a"vihar utáni csendet". A Duna Rapszódia munkaerő közvetítő céget tudnám ajánlani, 2 évvel ezelőtt a férjemmel rajtuk keresztül mentünk óceánjáró hajóra dolgozni. De foglalkoznak folyami hajó, meg szárazföldi közvetítésekkel is. Pénzt nem kérnek, segítőkészek, pl. a jóindulatukon múlott, h. én is kijuthattam, mert az angolom nem volt vm.jó. Van tájékoztató előadásuk minden hétköznap 14 órától, de honlapjukon részletesebben olvashatsz róluk. Azonban van életkor határ, függ, h. milyen pozíció.
2012. dec. 17. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!