Tapasztaltok Bécs?

Figyelt kérdés
Voltatok kint Bécsbe , úgy hogy tarháltatok?:D Ha igen mennyi idő alatt, mennyi pénz jött össze?:D

2012. dec. 13. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer megálltam az egyik aluljáróban, merőben más célból. Társamra vártam, aki bement lent a vécébe. Semmi egyéb. Két perc nem telt el, már ott voltak a rendőrök. Igazoltattak, s továbbküldtek. Lehet, vannak kéregetők. Élni nem éltem kint. De 1-2-3 napot minden évben tartózkodtam ott. Belvárosban, kültelken is. Nem találkoztam egyetlen koldussal sem.
2012. dec. 13. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:
De amugy az iylet nem büntetik, nem?:D
2012. dec. 13. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tarháláson koldulást értesz? Kizárt. Utcai árusok sincsenek. Elmodnásuk szerint azok, akik szobort csinálnak magukból, nem adóznak a város hozzájárulásával. 2000 euró összehön erős hónapban.
2012. dec. 13. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
De, büntetik.
2012. dec. 13. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés koldust látni az utcán, én itt élek szóval azért látom. A Rochusgasse/Landstrasse környékén szoktak lenni, de egyet sem láttam még nagyon feltűnő helyen, szerintem is büntetik őket és valószínű be is visz miatta a polizei.
2012. dec. 13. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy így van, de nekem azt mondták, engedély kell hozzá, amit csak nagyon kivételesen adnak meg, s nem hogy osztráknak, de bécsi polgárnak is kell lenni hozzá. És engedély birtokában is erősen korlátozottak a lehetőségek.

Ha az utcai zenészeket is ide számítjuk, velük gyakrabban találkozom. De egyik sem lopott árammal, elektromos orgonán imitálja a játékot, hanem képzett zenészek. Leginkább zeneművészeti iskolák hallgatói.

Turistákat zaklató egy sincs. Lévén Ausztria elsősorban az idegenforgalomból él, semmit nem tűrnek el, amely ennek a békéjét megzavarná.

2012. dec. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!