Hogyan egyeztessem a marketing és a gyógyszerészet felé irányuló érdeklődésem?
Hát ez a nagy baj, büfészak helyett kétkezi melót kéne végezni keményen, csak azt már senki nem akar.
Visszatérve a kérdésre. Kutathatsz is. Kísérleteket csinálhatsz, ebből cikkeket írhatsz és még sorolhatnál. Ez is érdekes.
Egyetértek veled, Flector, itt nálunk Erdélyben még van egy-két fizikai munkás, de ez sem elég..Dolgozni nem akarunk, gépesítés még gyerekcipőben jár, így működik ez..
Utolsó: Hát nem épp 12-13 éves vagyok. Miből gondoltad? még az is lehet, hogy 5 évvel ezelőtt babáztam:)
Utolsó: Teljes mértékben tisztelem az ilyen embereket. Szüleim, nagyszüleim mezőgazdaságban, sőt még én is mezőgazdaságban nőttem fel mondhatni.Tudom milyen a réten ülni esőben, melegben, sárgarépát kétkézzel megmosni és zellert meg a hagymát hófehérre tisztítani!-így készültünk mi a piacra anno. Nagytatám a példaképem, ritka egy ember. Abszolút a Semmiről kezdték és mégis jól élnek most, felneveltek két gyereket és 5 unokát mondhatni.
- a másik válaszadónak meg: 18 éves vagyok, lassan 19 és őszintén meg kell mondanom, hogy nem értem, hogy milyen megnyilvánulásokra gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!