Mi értelme van az életemnek munka és pénz nélkül? Ez nekem nem élet, jobb ha elteszem magam láb alól.
Munkámat elvesztettem 2 hónapja, felvettem 135.000 forint providentet munkám megszűnése után én ökör állat,elkapkodtam, havi 17.000 a törlesztése,de a pénzből természetesen 1 ft-sincs mert 2 hónap alatt haza is kellett adnom belőle,ruházkodtam is,bnőm is, meg egyéb dolgok,és most semmi látszatja.Világ életemben dolgoztam különböző cégeknél ,de most nincs munka,és szociális járadékra vagyok jogosult,ami 22.800 forint...ebből minden hónapban kiadom a providentre a 17.000 forintot,ott marad 7800 ft... ebből meg ugye haza kell adnom szüleimnek,mert ugye velük élünk én is és bnőm is velem van,mert őt anno a szülei ököllel bántalmazták,és végül elmenekült,megelégelte...,azóta velem él.
A lényeg az az, hogy semmim sincs,semmit nem tudok tenni,hibáztam...nem kicsit, nekem ez z élet már nem kell,elegem lett...jobb ha felugrok egy nagyfeszültségű kábelre és egy villanás a szenvedés,legalább nem kapok agyvérzést. 22/F
Ne add fel!
Nem foglak itt bíztatgatni, hogy milyen rózsás lesz minden, meg blablabla...
Azt tudm javasolni - teljesen oszintén - hogy ne legyél becsületes! Csalj. Károsís meg embereket. Hazudj. Nem szép dolog, hogy ezt mondom, de másképp nem lehet túlélni.
Nem fogok itt ötleteke adni, mert a végén még bannolnak, de kereskedj olyan dolgokkal, amikkel em szabad (...), csinálj dolgokat, amiket nem szabad.
Én sem vagyok Teréz Anya, nem a jóságom miatt van pénzem.
Köszönöm a hasznos válaszodat.Apropó tanulás.Lenne egy elég érdekes vélemény kérésem hozzátok válaszadótok felé,nekem már csak szinte ez az egyetlen kiutam.Kapaszkodjatok meg: Van két lehetőségem,egyik a rendészeti suli,amit szeptemberben kezdenék meg,a másik a tehetségkutatós siker.Nem tudok dönteni,melyekért küzdjek jobban,vagy egyáltalán azt, hogy mit zárjak ki...megköszönném segítséged/segítségeteket...hisze hogy a szegénységből kirángathat valamelyik...
Annyira utálják a rendőröket hogy az valami katasztrófa,nem mintha én nem utálnék néhányat.Sok szemétláda van köztük.De sokan biztatnak h menjek mert lesz normális jövőm,a másik fele azt mondja hogy ne mert ilyen meg olyan veszélyes....össze vagyok teljesen zavarodva...A másik nézőpont viszont a tehetségem,éneklek és rappelek,de nem amatőr szinten,több fellépésem is volt már és nagyon tetszett a közönségnek,tehetségkutatóba is voltam 2 szer tavaly és tavaly előtt,de nem kerültem beljebb a 3.szériáknál,viszont azóta sokat fejlődtem,de gyerekesnek tartom ezt az életfelfogást hogy majd én egyszer ismert zenész leszek... kellene még mellém egy rappelni tudó srác és egy tehetséges nő aki nagyon szépen,nem amatőr szinten énekel,na meg egy producer...
Szóval kicsit fura a kérdés,de nagyon fontos lenne, mire voksoltok? Renészeti vagy tehetségkutató? Nem sok időm van dönteni ha rendészeti... Ebben a kettőben sosem leszek 100%-os,egyszerűen nem tudom eldönteni...a rendészeti suli nekem támogatott lenne valamilyen szinten,tehát nem kellene halálra költekeznem a sulit.Írjatok.
Örömmel látom, hogy tegnap óta már jobb hangulatban vagy, látod hirtelen 2 cél is nyitva áll előtted :)
Szerintem indítsd el mind a két vonalat párhuzamosan, idővel ki fog derülni, melyik tetszik jobban / melyik tartogat számodra jobb lehetőségeket :)
Bátrabb vagy te annál, hogy feladd az egészet. Nem csak téged érint a válság, ez most globális jelenség Magyarországon. Anélkül, hogy minősíteném a kormány munkáját, idézek néhány szalagcímet a napokból:
"A HÖOK addig tárgyalt a felsőoktatásról, hogy végül arra jutottak, a kormány az ifjúság ellen van."
"Az a jó, ha állambácsi messziről elkerül!" Az ehhez tartozó videót a munkáltatók helyzetének megismerése érdekében érdemes megnézni:
Gondolj arra, hogy mivel sokan vagyunk munka nélkül, idővel elérjük azt a kritikus tömeget, amikortól már nem mehet majd így tovább. (TALÁN észhez térnek, ha észreveszik, hogy dinamikusan CSÖKKEN a befizetett adó.)
Addig is: ki kell tartanunk. Bátorság!
Ha ez megnyugtat, én énekelni tudó (és pár laza délutánig rappelni tudó:D) lány vagyok, munka és kilátások nélkül, de nincs az a pénztelenség, amiért vasúti kábeleket fogdosnék;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!