Mi volt a legfurább kérdés állásinterjún, amivel találkoztál?
Mennyi ideje van együtt a párjával?
Mondom két éve.
Mire az ember:
Aha...És mennyi időre tervez még vele?
Mondom sose lehet tudni mikor ér véget egy kapcsolat, egyenlőre nincsenek olyan gondjaink ami a szakításhoz vezethet.
Hapi:
Hát, tudja...Szerintem Ön inkább a párjának él mintsem a munkának, úgyhogy sajnáljuk.
Én csak lestem mint hal a szatyorba :D
jah volt nekem is hogy milyen magas vagyok, hány kiló, ettem e máma? kérdezte hogy milyen fizetésre számítok erre azt mondtam hogy meglehet egyezni.
-ő megkérdezte 900 ezer elég lesz felcsilant a szemem mondtam persze igen
erre ő mert annyit biztos nem fogsz kapni
utána lefényképeztek, leírták a számom és elmentek a gyérbe
Nem :D
Kereskedelmi céghez vezető pozícióba :D
De hálisten nem vettek fel, ezek után..:D
Milyen szupererőt választanék, ha lehetne.
Diákmunka a Green Peacenél, nem tudom miért mentem el, nem is bírom őket. :D
3-as-nak!Én közöltem egy ilyen kérdés utánn,hogy nem tartozik magára :-)
Nézett egy nagyot a HR-es HP:-)
2-es válaszoló:
Nem semmi.... Gondolom bújtatott kérdés volt, hogy vajon mennyire fogsz a munkának élni. Szerintem túlórák tömkelege várt volna rád.
Hát, ja, de ha az ilyen kérdésre közlöd, hogy semmi közük hozzá, nem vesznek fel, az tuti. Persze lehet, hogy nem is kár érte.
A negatív tulajdonságot valóban meg szokták kérdezni, ilyenkor olyat kell mondani, ami nem is igazán negatív. De én jártam már úgy, hogy nem fogadta el a pasi, és azt mondta, hogy akkor most mondjak egy igazán negatív tulajdonságot.
Lusta vagyok, kötözködős, rendetlen, pontatlan. Rendben? Enyém a munka?
Tőlem egyszer megkérdezték könyvelői álláson, hogy ön szerint előny vagy hátrány, ha egy könyvelő túl precíz? Ezzel nem igazán tudtam mit kezdeni, mire akart vajon kilyukadni? A könyvelő az precíz, és kész, nem?
Egyébként nagyon vad kérdéseket nem kérdeztek tőlem még, de néha hallok fura dolgokat, pl. milyen állat szeretne lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!