Milyen csalásokkal szembesülhet egy AU PAIR?
Figyelt kérdés
Magamnak intézem a dolgokat ezért lennék kivancsi arra, hogy mire figyeljek, mire vigyázzak, ha ne adj isten történne valami mihez kezdjek....stb stb??2012. nov. 29. 20:36
1/10 anonim válasza:
Az elsö és legveszélyesebb, hogy ha kimégy, akkor nem au-pairnak fognak alkalmazni, hanem prostituáltnak - elveszik elöször az irataidat, mondván, hogy be kell kelenteniük és utána nem kapod vissza. Ettöl kezdve nem tudsz sehová sem menni, kénytelen vagy maradni és "dolgozni".
Már csak emiatt sem szabad(na) úgy keresni állást, hogy nem megbizható szervezeten keresztül mégy ki.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2012. nov. 29. 21:04
3/10 anonim válasza:
Nos, 3 barinom ment ki egyedul. Az elso kidobtak az utcara reggel 6-kor, menjen ahova akar. Mindezt ejfelkor kozoltek vele, szoval sok ideje nem volt pakolni. A masikat anyuka otthagyta egy bevasarlo kozpontban. Csak ugy "veletlenul". A harmadiknal a kutya az ebedlo asztalra sz.rt es neki kellett letakaritani, mert anyuka kemenyen depresszios volt. Jo, mi? En ingyenes kozvivel mentem, nem volt szimpi az elso csalad, egy het mulva kaptam ujat. Senkinek nem ajanlom a nagy onallosagot, mert csunyan rafazhatsz.
4/10 anonim válasza:
loool, ne hallgass az elsőre. én is magánúton jöttem ki és senki sem akart megerőszakolni, sem bántani. a családom tündéri, és minden rendben van! jól meg kell nézni a családot, ahova mész, ha jófejek, akkor sok baj nem lehet. :))
5/10 A kérdező kommentje:
Neked is koszonom!
2012. nov. 29. 21:25
6/10 anonim válasza:
elég szánalmasok lehettek, ha ezt megtehették veletek, nekem meg 3nál jóval több ismerősöm volt, aki egyedül ment ki és senkinek semmi baja nem volt... gratula, annak aki ennyire kihasználható!
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon hirtelen jott minden. Igaz hogy csak jovore megyek ki (január-február) A családnak az ugyvédje írt egy szerzodést, amit már 3 napja elkuldtek nekem. Csak alá kell írnom és vissza kuldeni. Bele van foglalva minden (azt hiszem) De nagyon orulnék neki, ha valamelyikotok átnézné hogy esetleg még mit kellene bele íratnom, nemhogy valami furfangos szoveggel engem is kiraknak az utcára. :D Esetleg valami más otlet, tanács??
2012. nov. 29. 21:27
8/10 anonim válasza:
21:24
"én is magánúton jöttem ki és senki sem akart megerőszakolni"
Nem, mert magadtól is benne voltál.
Te írtad a múltkor, hogy a háziak bevontak a közös szexbe!
9/10 anonim válasza:
Hajaj, egyik lany sem volt egy eletkeptelen tipus. Az egyik mar masnap talalt uj csaladot, az se jott be, de ott maradt 4 honapig. A masikuk egy ceghez ment el, 5 het alatt megkeresett 600 ezret. Mindketten elmultak 22 evesek mikor kimentek, es perfektul beszeltek angolul. Nem hiszem, hogy rajtuk mulott. Azert, mert neked jok a tapasztalataid, tekintsd szerencsesnek magad, de ne hidd, hogy az eremnek csak egy oldala van.
10/10 anonim válasza:
3. családomnál vagyok.
mind3at magamnak szerveztem le.többszöri skype-beszélgetés után le lehet szűrni h milyen emberek.
volt akik nem voltak szimpatikusak,őket visszamondtam.
eddig szerencsém volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!