Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Két diplomával, szakvizsgával...

Két diplomával, szakvizsgával havi 124. 000Ft netto?

Figyelt kérdés
15 éves munkaviszonnyal. El vagyok keseredve :(
2012. nov. 29. 09:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Közigazgatásban az egyik barátnőm 2 diplomával (jogász,közgazdász) 3 nyelvvizsgával nem keres 120-at. Bár nem 15 éve dolgozik ott, de nem is 1-2 éve. 3. éves rezidens (traumatológus lesz) másik ismerősöm túlórázik orrba-szájba, hogy megkapja a 110-et.

Sajnos ez ma Magyarország.

2012. nov. 30. 22:50
 22/23 anonim ***** válasza:
azért ez elég durva tényleg. Starbucksban a baristák 120-at keresnek...
2012. dec. 3. 13:25
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az hozzászólásokat, mindet.

Nem azt mondom, hogy másnak jobba helyzete, az emberek nagy része nem azt a munkabért kapja, amit érdemelne (ez úgy is igaz, hogy egyesek aránytalanul nagy pénzt visznek haza olyan munkáért, amiért nem kéne).

Gyógypedagógus vagyok, és a munkaidőm tényleg nem fejeződik be délután kettőkor (annál is inkább, mert szétszabdalt órarendem van, vannak délután is óráim). És gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy készülök másnapra, feladatlapokat gyártok, képeket szerkesztek, stb... Legtöbbször otthon vagyok kénytelen nyomtatni, fénymásolni, mert már csak este jutok odáig, hogy megcsináljam, akkor meg a munkahelyem zárva. 3 helyen tanítok, az utazgatással is megy az idő. Az adminisztrációt már nem is említem, sok...

A legújabb, hogy a január 1-i változásokkal megszüntetik az egyik pótlékunkat, így még kevesebb marad.

2012. dec. 4. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!