Pályakezdőként, friss diplomával vagy majdnem diplomával mennyire könnyen találtatok munkát? Merre keresgéltetek (internet, újság vagy csak bevittétek cégekhez az önéletrajzotokat)? Tapasztalatok?
Dettó környezetes diploma de nem agrár, még az utolsó 5 éves kifutó képzésben. 1 évig kerestem melót, most adminisztrátorként dolgozom minimálbérért.
Nem szerencsés ebben az országban sem agrár, sem környezetes szakra menni. Sok évfolyamtársam külföldön van, páran jó munkát találtak, de nekem sajnos se rokon, se ismerős, de még a gyakorlati helyeim se voltak jók. Szerintem menj Msc-re vagy próbálj valamerre szakosodni, közben szerezz gyakorlatot.
Gazdász-nemzetközi diplomám van, interneten és állásbörzéken keresztül keresek állást, és a cégeket személyesen keresem meg, hát ha van olyan állás amire van üresedés csak még nem hirdették meg.
2. voltam
Szia!Én 3 éve államvizsgáztam, közgazdász fősulin, csak sajna a nyelvvizsgám nincs meg (középfokú gazdasági) :(
Így se, de lehet azzal együtt se lenne sok esélyem, mert nincs 3-5 éves gyakorlatom.
2,5 éve dolgozok egy teljesen más jellegű munkahelyen több műszakban. Elég fárasztó, keveset fizet, s igazából emellett a nyelvtanulásra sincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!